TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Düsseldorf

4,2 (690)
slechts
€ 12,99
p.p.

Scavenger Hunt Dusseldorf

690 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.2 uit 5 sterren
+ Meer - Minder

Düsseldorf staat bekend als de plek waar mode en kunst elkaar ontmoeten en waar het groen van de parken langs de Rijn de stad kleur geeft. Zin om deze en andere verborgen parels van de metropool te verkennen? De interactieve speurtocht van myCityHunt neemt je mee langs iconische plekken zoals de Königsallee en de prestigieuze Kunsthalle, maar laat je ook de charme van de minder bekende hoekjes van de stad ervaren. Ondertussen los je spannende puzzels op en ga je de strijd aan met teams van over de hele wereld. Dus waarom niet vandaag nog beginnen aan dit avontuur?

Met smartphone en vrienden op speurtocht in Düsseldorf

De speurtocht in Düsseldorf is een interactieve belevenis van myCityHunt. Samen met je team duik je in een stedelijk avontuur rond het Rheinufer en de Kö. Het spel is perfect voor verjaardagen, vrijgezellenfeestjes en jubilea. Natuurlijk kun je het ook gebruiken om als bezoeker de stad op een nieuwe manier te ontdekken. Het enige dat je nodig hebt is een smartphone per persoon en je tickets, die je in een paar minuten in onze online winkel kunt bemachtigen.

Zijn jullie klaar voor de speurtocht in Düsseldorf? Begin dan bij het centrale startpunt, waarvandaan alle locaties goed te bereiken zijn. Aangezien het spel een mix is van echte stadsverkenning en een virtuele speurtocht, worden jullie smartphones jullie belangrijkste gereedschap. Via onze myCityHunt-app log je in met je tickets en kies je een teamleider die de rollen verdeelt. Taalwonder, architect, natuurliefhebber... welk karakter past het beste bij jou? Afhankelijk van je rol krijg je tijdens de speurtocht in Düsseldorf speciale bonusopdrachten.

Ontdek Düsseldorf op speurtocht en los uitdagende stadsraadsels op

Gaan jullie eerst naar de Rheinauen of de Düsseldorfer Altstadt? De volgorde waarin je de locaties bezoekt is vrij, maar ze zijn strategisch geplaatst zodat je veel verschillende interessante plekken tegenkomt. Tik gewoon een locatie op de interactieve kaart aan en de navigatie start. Eenmaal aangekomen, opent zich een raadsel dat we voor jou en je team hebben bedacht. Eerst krijg je boeiende achtergrondinformatie over de plek waar je staat. Wedden dat zelfs de echte Düsseldorfer nog niet alle geheimen van hun stad kennen?

Daarna volgt jullie raadsel. Misschien gaat het om het ontcijferen van inscripties, het vinden van symbolen of het logisch combineren van aanwijzingen. Overleg goed binnen je team om tot de juiste oplossing te komen.

Jullie speelveld voor de speurtocht: een historische grootstad

De belangrijkste spelers van de speurtocht in Düsseldorf? Natuurlijk jullie en je team. Maar ook de stad zelf speelt een centrale rol. Alle opdrachten hebben een link met Düsseldorf en de hele Altstadt wordt jullie speelveld - en daar valt veel te ontdekken.

Enkele van de oudste gebouwen in Düsseldorf zijn de Sankt Lambertus kerk en de Schlossturm. Deze monumenten, midden in de Altstadt, zijn getuigen van een rijke stedelijke geschiedenis die je met onze moderne speurtocht van dichtbij zult bekijken. Je speelt van locatie naar locatie en leert interessante anekdotes over het verleden van deze carnavalshoogburg aan de Rijn. Wist je bijvoorbeeld dat de Düsseldorfer chemicus Hugo Wilhelm Henkel het wasmiddel Persil uitvond en dat de band Die Toten Hosen een muzikaal monument voor het Düsseldorfer Altbier heeft opgericht?

De Rheinturm, Schloss Benrath en de Hofgarten zijn ook zeker een bezoek waard, net als de pittoreske en stedelijke hoekjes langs de Rijn. Onze tip: de route van locatie naar locatie brengt je langs veel bezienswaardigheden. Maak gerust een omweg - je kunt de speurtocht na een bezichtiging of verfrissingspauze gewoon voortzetten.

Jullie foto's als herinnering aan jullie teamrallye in Düsseldorf

Altstadt, Rheinauen, Kö: Met zoveel traditie en architectonische bezienswaardigheden zijn er genoeg mooie kiekjes te schieten voor een herinneringsfoto. Daarom krijg je tijdens de speurtocht in Düsseldorf speciale bonusopdrachten waarbij foto's van je team worden gemaakt. Deze foto's bewaren we voor jullie in een persoonlijke online galerij. Zo kunnen alle teamleden ook na het spel nog genieten van de herinneringsfoto's.

Uniek zijn natuurlijk ook de herinneringen die je in de stad verzamelt. Onze speurtocht in Düsseldorf is speciaal ontworpen zodat zowel locals als bezoekers de charme van de stad aan de Rijn op een speelse manier beleven en de stedelijke ruimte vanuit een totaal nieuwe hoek leren kennen. Kinderen vanaf acht jaar genieten net zo van de ervaring als de grootouders...

...en samen staan jullie voor een grote uitdaging: Worden jullie de beste stadsverkenners aan de Rijn? Ontdek het met onze highscore. Tijdens de speurtocht in Düsseldorf verzamel je namelijk met elke voltooide uitdaging waardevolle punten. Hiermee plaats je jezelf op onze ranglijst. Kijk meteen na het spel waar jullie staan. Misschien zijn jullie wel de nieuwe nummer één?

Om de highscore te breken, moeten jullie je puntenaantal naar ongekende hoogten tillen. Daarbij tonen alle deelnemers teamgeest en vaardigheden zoals creatief denken, logica en een scherp oog voor detail. Zowel de bonusopdrachten als de teamuitdagingen leveren punten op. Maar natuurlijk staat de persoonlijke ervaring met de interactieve stadsverkenning voorop. myCityHunt zal jullie blik op Düsseldorf veranderen en ervoor zorgen dat jullie de geboortestad van Heinrich Heine in aangename herinnering houden.

Speurtocht in Düsseldorf in elk seizoen

Vallen de eerste sneeuwvlokken over de Altstadt? Dan baden de straten en pleinen van Düsseldorf in een uniek romantisch licht. Wat dacht je van een speurtocht tussen de geur van gebrande amandelen en glühwein? Overal in de stad kom je in deze tijd van het jaar sfeervolle kerstmarkten tegen. Of bezoek je ons in de warme zomermaanden? Doe dan als de locals en zoek verkoeling langs de Rijn. De volgende stop van jullie speurtocht is nooit ver weg! Een bijzondere ervaring is ook ongetwijfeld het carnavalsseizoen in een van de grootste Duitse bolwerken van het feest.

Omdat de hele stad jullie speelveld is, is het in elk seizoen een plezier om de rally te beginnen. Jullie zijn ook niet afhankelijk van openingstijden, aangezien de route volledig buiten ligt. Dus duik op elk moment in een stadsavontuur van een bijzondere soort en beleef Düsseldorf met myCityHunt - de interactieve speurtocht!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Startpunt/Doel Grabbeplatz
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 4.2 km
 Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum every day
 Beoordeling 4,2/5 (690)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Düsseldorf
MickeyMaeuse 3.540 Punten
DieDoofen 2.840 Punten
BierdurschtApi 2.840 Punten
Göalz 2.810 Punten
DieAlthausens 2.800 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Düsseldorf
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Düsseldorf speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Düsseldorf
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Düsseldorf
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Düsseldorf
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Düsseldorf
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Düsseldorf. Met de myCityHunt teamevenementen in Düsseldorf hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Düsseldorf maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Speurtocht Düsseldorf

Speurtocht Düsseldorf

Ontdek Düsseldorf met de digitale speurtocht van myCityHunt! Los puzzels op, beheers teamtaken en verken Düsseldorf op een spannende en interactieve manier!

Een speurtocht van myCityHunt in Düsseldorf neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Düsseldorf met haar 599.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Düsseldorf. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Düsseldorf zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Düsseldorf?

Met myCityHunt wordt Düsseldorf jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Düsseldorf. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Düsseldorf. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Düsseldorf?

De prijs voor een speurtocht in Düsseldorf is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Düsseldorf kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Düsseldorf kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum