TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Escape Game Wenatchee

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Escape Game Wenatchee (WA)

Escape Game in Wenatchee - het perfecte idee voor vrijgezellenfeesten, verjaardagen of familie-uitstapjes naar Wenatchee!

+ Meer - Minder

Beeld je in dat jullie de laatste verdedigingslinie zijn tegen een dreiging die de lucht boven Wenatchee verduistert. Het lot van de stad rust op jullie schouders en alleen jullie kunnen de naderende duisternis tegenhouden. Gewapend met een smartphone worden jullie de helden van een meeslepende missie die jullie door de straten van deze bruisende stad leidt. Het Escape Game in Wenatchee tovert de schilderachtige setting van de Ohme Gardens en de historische routes van de Apple Capital Loop Trail om tot een strijdtoneel van intellect en moed.

Het avontuur begint: Escape Game in Wenatchee

Tijdens het Escape Game in Wenatchee stappen jullie in de schoenen van eliteagenten op het spoor van een meedogenloze bende boeven. Deze schurken dreigen de rust en vrede te verstoren en alleen jullie kunnen hen een halt toeroepen. Jullie wapens? Een smartphone, scherpzinnigheid en onwankelbare dapperheid. Jullie volgen hun spoor, onthullen hun geheime schuilplaatsen en redden niet alleen Wenatchee, maar de hele wereld.

Jullie staan er niet alleen voor in deze strijd. Jullie team van dappere medestrijders staat klaar om puzzels op te lossen en gecodeerde berichten te ontcijferen. Het Escape Game in Wenatchee is meer dan een spelletje – het is een uitdaging die jullie naar de iconische plekken van de stad brengt, van de adembenemende uitzichten in de Ohme Gardens tot de levendige oevers van de Columbia River langs de Apple Capital Loop Trail. Jullie missies en informatie komen rechtstreeks van het hoofdkwartier, drijven het verhaal vooruit en houd de ogen open – je weet nooit wanneer een rinkelende telefoon het volgende grote doorbraaksignaal kan zijn. Maar blijf alert, want in de wereld van spionage is niets wat het lijkt.

Strategie en teamwork: het kloppende hart van het Escape Game

In tegenstelling tot een escape room in Wenatchee, zijn jullie niet opgesloten in een kamer, maar hebben jullie de vrijheid om de gehele stad als jullie speelveld te benutten. De myCityQuest-app op jullie smartphone is de sleutel tot jullie agentenavontuur. Het voorziet jullie van interactieve video's, uitdagende minigames en talloze andere features die jullie direct in de actie onderdompelen.

Werk samen als een team, ontmasker vijandelijke spionnen en win informanten voor jullie zaak. Bij dit Escape Game draait het om vaardigheid, verstand en samenhang om de schurken te verslaan. En terwijl James Bond en Jason Bourne in de schaduwen opereren, worden jullie de gevierde helden van Wenatchee – jullie naam staat bovenaan de highscore en jullie avonturen worden vereeuwigd in een persoonlijke fotogalerij.

Word legendes: jullie Escape Game in Wenatchee

Het Escape Game maakt van Wenatchee jullie persoonlijke actiespeeltuin. Verzeker je van tickets naar de wereld van spionage en verander de stad in een gigantische outdoor escape ruimte. Wees klaar om geschiedenis te schrijven terwijl jullie de straten van Wenatchee onveilig maken en je meten met de puzzels en uitdagingen van het Escape Game in Wenatchee. Wacht niet langer, jullie missie begint nu!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Escape Game - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel South Chelan Avenue 37
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 16 jaar
 Datum tutti i giorni
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Wenatchee
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Wenatchee
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Wenatchee speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Wenatchee
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Wenatchee
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Wenatchee
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Wenatchee
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Wenatchee. Met de myCityHunt teamevenementen in Wenatchee hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Wenatchee maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Escape Game Wenatchee

Escape Game Wenatchee

Beleef een onvergetelijk avontuur in Wenatchee met myCityQuest Escape Game! Werk samen als een team van geheim agenten om uitdagende puzzels op te lossen en verken de stad op een spannende manier.

De escape game van myCityHunt in Wenatchee combineert een speurtocht in Wenatchee met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende escape game door Wenatchee. Tijdens onze escape game in Wenatchee duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Wenatchee, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze escape game in Wenatchee zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🗺️ Is er in Wenatchee een Escape Room?

Het is nu mogelijk om in Wenatchee een Escape Game in de buitenlucht te spelen!

In tegenstelling tot een klassieke Escape Room, waar spelers in een kleine kamer worden opgesloten, vindt de Escape Game van myCityHunt in Wenatchee plaats in de frisse lucht. Net als bij een speurtocht lossen de spelers op verschillende stopplaatsen in het centrum van Wenatchee lastige puzzels op. De navigatie en het oplossen van de puzzels gebeurt digitaal op de smartphones van de spelers.

Meer informatie over het proces vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een Escape Game in Wenatchee?

Een indoor Escape Room in Wenatchee kost meestal tussen de € 90 en € 150 voor 2 tot 6 personen.

Met 12.99 € per persoon is de Outdoor Escape Game in Wenatchee van myCityHunt niet alleen goedkoper, het wordt ook per persoon in rekening gebracht. Voor twee personen is de totaalprijs bijvoorbeeld slechts 25.98 €, voor vijf personen 64.95 €, enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data kan er gespeeld worden?

De Escape Game in Wenatchee van myCityHunt kan op elk moment worden gespeeld! Als je een kaartje hebt, kun je binnen zes maanden op elke dag en op elk moment spelen! Je kunt tickets in de online ticketwinkel via https://www.mycityhunt.nl/tickets boeken.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum