TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Marysville

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Caccia al tesoro Marysville (WA)

Plezier en vrije tijd in de stad: met de schattenjacht in Marysville, wordt je reis naar Marysville een spannend stadsavontuur!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren naar een wereld vol geheimen en verborgen schatten, hier in het pittoreske Marysville. Een mysterieus manuscript, ooit eigendom van een kunstminnende verzamelaar, is op mysterieuze wijze in jullie bezit gekomen. Gewapend met raadselachtige tekeningen en cryptische letterreeksen zijn jullie de uitverkorenen om de schattenjacht in Marysville te beginnen en lang verloren gewaande schatten aan het licht te brengen. Zijn jullie klaar om dit historische avontuur aan te gaan en de rijkdommen te ontdekken die al eeuwen verborgen zijn?

Begin jullie schattenjacht in Marysville

Neem de sprong in het diepe en beleef de schattenjacht in Marysville op een manier die je niet snel zult vergeten. Jullie smartphone transformeert in een magische sleutel tot een andere wereld, waar jullie niet alleen ontdekkingsreizigers zijn, maar ook de helden van jullie eigen verhaal. Verwacht geen standaard rondleiding, maar een spannende speurtocht die jullie naar de meest verborgen hoekjes van Marysville leidt. Verzamel je tickets, trommel een team van dappere avonturiers op en laat de jacht op de legendarische schat beginnen. Of je nu voor de schilderachtige achtergrond van het Ebey Waterfront Park staat of in de schaduw van het historische Gehry's Opera House – jullie schattenjacht zal een onvergetelijke ervaring zijn.

Kies jullie rollen voor de schattenjacht

Wanneer jullie elkaar treffen op de afgesproken plek, begint het grote avontuur. Hier, waar de straten van Marysville fluisteren met verhalen, worden jullie de hoofdrolspelers in jullie eigen legende. Wie heeft de scherpe geest van een detective, de durf van een ontdekkingsreiziger of de intelligentie van een codekraker? Tijdens de schattenjacht in Marysville vindt iedereen zijn ideale rol. Met gebundelde krachten en unieke talenten zijn jullie klaar om de uitdagingen aan te gaan die op jullie pad komen.

De schattenjacht in Marysville onthult haar magie

De schattenjacht leidt jullie door het veelzijdige Marysville, waar jullie gecodeerde boodschappen ontcijferen, ingewikkelde puzzels oplossen en speuren naar verborgen aanwijzingen. Jullie smartphone wordt een krachtig instrument waarmee jullie virtuele contacten ondervragen, mysterieuze symbolen ontrafelen en belangrijke voorwerpen verzamelen. Of jullie nu de aanwijzingen in Comeford Park volgen of de geheimen ontsluieren die in het Marysville Historical Museum schuilen – elke ontdekking brengt jullie dichter bij de schat. Laat je leiden door de geschiedenis en voel de spanning toenemen als het geheim zich langzaam ontvouwt en de schat van Marysville binnen handbereik lijkt. Zijn jullie klaar om jullie naam in de annalen van de stad te schrijven en als schattenjagers de geschiedenis in te gaan?

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel 514 Comeford Park
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum tutti i giorni
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Marysville
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Marysville
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Marysville speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Marysville
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Marysville
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Marysville
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Marysville
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Marysville. Met de myCityHunt teamevenementen in Marysville hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Marysville maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Marysville

Schattenjacht Marysville

Beleef Marysville als nooit tevoren door geheimen te ontrafelen, bekende plekken te ontdekken en de verborgen schat te vinden tijdens jullie myCityQuest Schattenjacht!

De schattenjacht van myCityHunt in Marysville combineert een speurtocht in Marysville met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Marysville. Tijdens onze schattenjacht in Marysville duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Marysville, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Marysville zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum