TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Schattenjacht Roseville

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schatzsuche Roseville (MN)

Stadstour of stadsavontuur - waarom niet allebei? Tijdens de schattenjacht puzzel je je met veel plezier een weg door Roseville!

+ Meer - Minder

Laat je meevoeren naar een wereld vol puzzels en geheimen in het charmante Roseville, Minnesota. Er gaat een gerucht dat een middeleeuws manuscript, onlangs verworven door een lokale kunstverzamelaar, de sleutel bevat tot een ongelofelijke schat. Dit document, bezaaid met cryptische afbeeldingen en letterreeksen, lijkt op het eerste gezicht een onbegrijpelijke wirwar. Maar jullie, doortastende avonturiers, zijn precies de juiste personen om deze mysteries te ontrafelen en de schat die al eeuwen in Roseville verborgen ligt, aan het licht te brengen. Bereid je voor op een onvergetelijke schattenjacht in Roseville die je denkkracht tot het uiterste zal testen!

Begin je schattenjacht in Roseville

Zin in het avontuur van je leven? De schattenjacht in Roseville is meer dan een simpele wandeling door de stad; het is een uitnodiging om onder te duiken in een wereld vol mysteries en legendes. Wat je nodig hebt voor deze spannende uitdaging is een ticket, een smartphone met internet en een team van dappere metgezellen. Jullie kunnen het avontuur op elk moment starten en je verdiepen in het verhaal van een legendarische schat die erop wacht door jullie ontsluierd te worden.

Kies je rollen voor de schattenjacht

Bij aankomst in Roseville verzamelen jullie eerst op een centrale plek voor een briefing en om jullie rollen te kiezen. Wie heeft de scherpe ogen van een detective? Wie beschikt over de behendigheid van een avonturier? Of wie is een raadselmeester die zelfs de meest ingewikkelde codes kan ontcijferen? In de schattenjacht van Roseville komt ieders talent tot zijn recht. Gewapend met deze rollen zijn jullie klaar om de stad en haar geheimen te ontdekken.

De speurtocht door Roseville

Nu begint het echte werk! Jullie worden door schilderachtige straten geleid, langs bekende bezienswaardigheden zoals het Muriel Sahlin Arboretum, waar de natuur jullie wellicht een aanwijzing influistert, of het Rosedale Center, dat meer te bieden heeft dan alleen winkelplezier. Jullie lossen ingewikkelde puzzels op, kraken codes en volgen de sporen die jullie steeds dichter bij de schat brengen. Jullie smartphone verandert in een onmisbaar gereedschap waarmee jullie contactpersonen ondervragen, raadselachtige tekenreeksen analyseren en belangrijke voorwerpen verzamelen. Laat je door de app leiden en ontdek wat Roseville naast de schattenjacht nog meer in petto heeft.

Hoe dieper jullie in het avontuur duiken, hoe duidelijker het wordt dat de schat van Roseville binnen handbereik ligt. Met elk opgelost raadsel en elke gevonden aanwijzing stijgt de spanning. Zullen jullie slagen in het onthullen van het geheim en de schat die Roseville al eeuwen verbergt, tevoorschijn halen? Test je moed en scherpzinnigheid en ontdek het tijdens de ultieme schattenjacht in Roseville!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Schattenjacht - Schattenjacht - de nieuwe digitale speurtocht van myCityHunt!
Startpunt/Doel Hamline Avenue North 2180
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.9 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum jederzeit
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Roseville
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Roseville
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Roseville speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Roseville
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Roseville
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Roseville
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Roseville
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Roseville. Met de myCityHunt teamevenementen in Roseville hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Roseville maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Schattenjacht Roseville

Schattenjacht Roseville

Ontdek Roseville op een leuke manier met een speurtocht van myCityQuest! Vind verborgen plekjes, los puzzels op en ga samen op schattenjacht tijdens jullie avontuurlijke tocht door de stad.

De schattenjacht van myCityHunt in Roseville combineert een speurtocht in Roseville met een spannend mysterieverhaal! Beleef de fascinatie van een spannende schattenjacht door Roseville. Tijdens onze schattenjacht in Roseville duik je in een intrigerend mysterieverhaal. Ontrafel op verschillende plekken in het stadscentrum de achtergrond raadsels. Onderweg sturen we je via sms leuke uitdagingen zoals bijvoorbeeld foto- of actietaken. Om ze op te kunnen lossen, is wel creativiteit en teamwerk vereist. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest in Roseville, een familie-uitstapje of een verjaardagsfeestje met vrienden - deze schattenjacht in Roseville zal van je volgende reis een onvergetelijke ervaring maken!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum