TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Bayreuth

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schnitzeljagd Bayreuth

+ Meer - Minder

Bayreuth wacht op jullie met een spannende speurtocht die de stad op een totaal nieuwe manier laat ontdekken! Begin jullie avontuur op de Residenzplatz en duik in een wereld vol raadsels, avonturen en fascinerende verhalen. Beleef de stad als nooit tevoren en laat je betoveren door de historische schatten en adembenemende bezienswaardigheden. Of je nu een lokale bewoner bent of een bezoeker, deze speurtocht in Bayreuth zal je zeker verrassen!

Spannende speurtocht in Bayreuth: Start op de Residenzplatz

Begin jullie speurtocht in Bayreuth op de Residenzplatz, het perfecte startpunt voor jullie ontdekkingsreis. Hier kunnen jullie inloggen en de rollen verdelen. Of je nu een natuurliefhebber, trivia-koning of fotograaf bent, iedereen heeft een belangrijke taak te vervullen. Samen zullen jullie lastige raadsels oplossen en spannende uitdagingen aangaan terwijl jullie door de stad trekken en haar geheimen onthullen.

Markgräfliches Opernhaus: Een hoogtepunt van de speurtocht in Bayreuth

Een van de bekendste en meest indrukwekkende stops op jullie speurtocht in Bayreuth is het Markgräfliches Opernhaus. Dit barokke meesterwerk staat op de UNESCO-Werelderfgoedlijst en zal jullie betoveren met zijn prachtige gevel en rijke geschiedenis. Terwijl jullie de opdrachten rond dit architectonische juweel oplossen, leren jullie spannende feiten en anekdotes over de oorsprong en betekenis ervan.

Neues Schloss Bayreuth: Een koninklijke stop op jullie speurtocht

Vervolg jullie speurtocht bij het Neues Schloss Bayreuth, een ander hoogtepunt van de tour. Dit prachtige gebouw uit de 18e eeuw valt op door zijn elegante architectuur en de schitterend aangelegde tuinen. Hier kunnen jullie opdrachten oplossen die diepere inzichten geven in de geschiedenis en verhalen van deze indrukwekkende plek. Laat je betoveren door de majestueuze sfeer en verzamel waardevolle punten voor jullie team.

Altes Schloss: Een vleugje geschiedenis op de speurtocht

Een andere must-see op jullie speurtocht in Bayreuth is het Altes Schloss, tegenwoordig het belastingkantoor van de stad. Dit historische gebouw getuigt van het rijke verleden van Bayreuth en biedt een perfecte achtergrond voor jullie raadsels en uitdagingen. Terwijl jullie de omgeving verkennen, komen jullie meer te weten over de bewogen geschiedenis van het kasteel en de betekenis ervan voor de stad.

Schlosskirche Bayreuth: Spirituele stop op jullie speurtocht

Als afsluiting van jullie speurtocht brengt de weg jullie naar de Schlosskirche Bayreuth. Deze indrukwekkende kerk is niet alleen een spirituele plek, maar ook een architectonisch hoogtepunt. Hier moeten jullie nog meer spannende opdrachten oplossen en interessante feiten over de kerk en haar rol in de geschiedenis van Bayreuth ontdekken. Laat je inspireren door de schoonheid en rust van deze plek voordat jullie de speurtocht beëindigen.

De speurtocht in Bayreuth biedt jullie een unieke kans om de stad vanuit een nieuw perspectief te ervaren. Ontdek historische schatten, majestueuze gebouwen en spannende verhalen terwijl jullie samen raadsels oplossen en uitdagingen aangaan. Boek nu jullie tickets en begin aan een onvergetelijke stadsspeurtocht door Bayreuth. Maak je klaar voor een avontuur dat je de stad met heel andere ogen laat zien!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Startpunt/Doel Residenzplatz
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.3 km
 Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum jederzeit
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Bayreuth
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Bayreuth speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Bayreuth
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Bayreuth
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Bayreuth
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Bayreuth
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Bayreuth. Met de myCityHunt teamevenementen in Bayreuth hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Bayreuth maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Speurtocht Bayreuth

Speurtocht Bayreuth

Beleef Bayreuth met een myCityHunt speurtocht! Ontdek bezienswaardigheden, los puzzels en opdrachten op verschillende locaties op en leer meer over de stad!

Een speurtocht van myCityHunt in Bayreuth neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Bayreuth met haar 69.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Bayreuth. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Bayreuth zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Bayreuth?

Met myCityHunt wordt Bayreuth jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Bayreuth. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Bayreuth. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Bayreuth?

De prijs voor een speurtocht in Bayreuth is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Bayreuth kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Bayreuth kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum