TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Berlijn Mitte

4,2 (1.438)
slechts
€ 12,99
p.p.

Scavenger Hunt Berlin

1.438 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.2 uit 5 sterren
+ Meer - Minder

Berlijn: een Europese metropool die met haar rijke historie meer dan drieënhalf miljoen inwoners en toeristen van over de hele wereld weet te betoveren. Met meer musea dan er dagen met regen zijn, is deze stad de ideale plek voor een onvergetelijk uitstapje. Ontdek de pareltjes van deze stad aan de Spree op een geheel unieke wijze met een speurtocht voor de smartphone!

Speurtocht in Berlijn: van streetart tot curryworst

Liefhebbers van cultuur en kunst kunnen hun hart ophalen in Berlijn. De stad is een levend canvas vol graffiti, wat bewijst dat Berlijn verre van een grijze metropool is. Tijdens de speurtocht zul je zeker enkele van deze streetart meesterwerken tegenkomen. Muziekenthousiastelingen kunnen hun geluk niet op met de diverse opera- en theaterhuizen en talloze fantastische muziekfestivals die in de stad plaatsvinden. Berlijn is ook het toneel voor internationale evenementen zoals de beroemde Berlinale, beurzen in allerlei vakgebieden en nog veel meer. Geen wonder dat de stad met haar veelzijdige karakter een geliefde filmlocatie is, zelfs voor Hollywoodproducties. En laten we het culinaire Berlijn niet vergeten: onze speurtocht leert jullie bijvoorbeeld wie de bekende curryworst heeft uitgevonden!

Sightseeing en lokale kennis gecombineerd in één ervaring

Berlijn biedt de kans om allerlei aspecten van de Duitse geschiedenis te ontdekken. Verken de overblijfselen uit vervlogen tijden, maar ook beroemde bezienswaardigheden zoals de Brandenburger Tor en de Berlijnse televisietoren. Wist je dat deze toren met zijn 368 meter de titel draagt van het hoogste bouwwerk in Duitsland? Onze speurtocht in Berlijn deelt boeiende weetjes en vermakelijke anekdotes die de stad in een ander daglicht stellen. De speurtocht wordt verlevendigd door diverse puzzels die jullie voor uitdagende raadsels stellen: standbeelden, inscripties en geheimzinnige mozaïeken zijn het decor voor vele opdrachten. Zijn jullie in staat om elke uitdaging aan te gaan en jullie score naar ongekende hoogten te tillen?

Met smartphone en web-app: zo verloopt jullie speurtocht in Berlijn

Willen jullie Berlijn verkennen en tegelijkertijd met jullie team pittige puzzels oplossen? Wij hebben een speciale web-app ontwikkeld die jullie door de speurtocht leidt. Inloggen is een fluitje van een cent: je hebt alleen je smartphones, je ticket en mobiel internet nodig. Eenmaal ingelogd, kiezen jullie de spelleider. Deze persoon is onmisbaar, want hij of zij leidt jullie met onze GPS-navigatie veilig door de bruisende straten van de hoofdstad.

Welke uitdaging gaan jullie als eerste aan? Dat bepalen jullie zelf. Op de kaart zien jullie de verschillende stations die verspreid liggen over de stad. Gaan jullie eerst de buurt verkennen of trekken jullie naar onbekende wijken? Hoe dan ook, jullie passeren talloze Berlijnse landmarks, daar hebben we voor gezorgd. Eenmaal aangekomen op de locatie, ontvangen jullie via de app de volgende taak. Nu is het moment om jullie scherpzinnigheid en teamwerk in te zetten. Het loont de moeite om de omgeving goed te observeren, want vaak liggen de cruciale aanwijzingen binnen handbereik! Hebben jullie de opdracht volbracht? Dan wachten er nieuwe punten voor de highscore. Op deze manier ontdekken jullie al speurend de stad en strijden jullie met teams van over de hele wereld – Berlijn trekt immers bezoekers van alle continenten.

Speurtocht in Berlijn: een stadstocht met teambuilding-elementen

De ultieme Berlijnse highscore is alleen binnen handbereik als iedereen in jullie team samenwerkt. Tijdens de speurtocht worden allerlei talenten aangesproken: een goed richtingsgevoel is essentieel om jullie weg te vinden tussen Gendarmenmarkt, Museumsinsel en Unter den Linden. Eenmaal bij een opdracht aangekomen zijn logica, algemene kennis, intuïtie en een scherp oog onmisbaar. Zet de vaardigheden van iedere teamgenoot in en behaal samen de overwinning!

Sommige uitdagingen gaan jullie individueel aan. Aan het begin van het spel kiezen jullie welke rol jullie op je nemen. Zie je overal in het indrukwekkende decor van Berlijn potentiële foto's voor een blijvende herinnering? Dan ben jij de geboren fotograaf. Foto's die jij en je teamgenoten maken tijdens de opdrachten, vinden jullie achteraf terug in jullie privégalerij bij myCityHunt. Of ben je een taalwonder? Bewijs dan je talent. Elke opgeloste speciale opdracht zal jullie extra lof en punten voor de highscore opleveren. Het loont dus om de rol die je tijdens de speurtocht in Berlijn aanneemt, af te stemmen op je persoonlijke krachten.

Daarom is Berlijn de perfecte achtergrond voor een speurtocht

Wat maakt een speurtocht echt goed? Juist, spannende opdrachten en uitdagende raadsels, en daar hebben wij voor gezorgd. Een gevarieerde mix van vragen over de hoofdstad, de geschiedenis en de architectuur biedt volop kansen om je te bewijzen en de stad te verkennen. Daarnaast heeft elke stadstocht een gevarieerd en uniek speelveld nodig – en daar komt Berlijn letterlijk in beeld. De stad zelf vormt het toneel voor jullie speurtocht. En die heeft veel verschillende ervaringen te bieden. Overigens: jullie kunnen jullie tour naar wens uitbreiden. Hebben jullie een interessante hotspot in de buurt ontdekt? Ga er gerust heen, trakteer jezelf op een echte Berlijnse curryworst, bewonder de East Side Gallery of bezoek een van de wereldberoemde variététheaters. De GPS-navigatie van onze web-app brengt jullie altijd weer terug op het juiste spoor voor de speurtocht in Berlijn.

De Berlijn-speurtocht voor iedereen

Als jullie Berlijn op eigen houtje willen ontdekken, is de speurtocht van myCityHunt precies wat jullie zoeken. Of je nu een echte Berliner bent of een toerist op doorreis – verken Berlijn op een manier die je nog niet eerder hebt ervaren. Leer de stad met andere ogen kennen door je met behulp van de speurtocht op een speelse zoektocht door de Berlijnse binnenstad te begeven! Verover de mooiste plekjes van je favoriete stad en doe tegelijkertijd tal van anekdotes op over de stadsgeschiedenis en lokale cultuur. Of je nu alleen bent, met z'n tweeën of met je hele vriendenkring – de speurtocht van myCityHunt is geschikt voor iedereen die zin heeft in een boeiend stadsavontuur.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Startpunt/Doel Palais am Festungsgraben
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 4.8 km
 Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum every day
 Beoordeling 4,2/5 (1438)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Berlijn Mitte
Isotopes 3.990 Punten
DieWissirs 3.840 Punten
KoshaBlosha 3.810 Punten
TeamHurra 3.550 Punten
FinanceFighters 3.350 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Berlijn Mitte
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Berlijn Mitte speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Berlijn Mitte
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Berlijn Mitte
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Berlijn Mitte
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Berlijn Mitte
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Berlijn Mitte. Met de myCityHunt teamevenementen in Berlijn Mitte hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Berlijn Mitte maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Speurtocht Berlijn Mitte

Speurtocht Berlijn Mitte

Ontdek Berlijn op een unieke manier met een interactieve speurtocht op je smartphone. Duik in boeiende puzzels en beleef de stad op een avontuurlijke manier terwijl je de verborgen pareltjes leert kennen. Begin je ontdekkingstocht en ervaar de hoofdstad zoals nooit tevoren!

Een speurtocht van myCityHunt in Berlijn Mitte neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Berlijn Mitte met haar 386.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Berlijn Mitte. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Berlijn Mitte zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Berlijn Mitte?

Met myCityHunt wordt Berlijn Mitte jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Berlijn Mitte. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Berlijn Mitte. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Berlijn Mitte?

De prijs voor een speurtocht in Berlijn Mitte is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Berlijn Mitte kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Berlijn Mitte kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum