TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Bielefeld

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schnitzeljagd Bielefeld

+ Meer - Minder

Ontdek Bielefeld op een spannende en interactieve manier! Onze speurtocht in Bielefeld biedt jullie de perfecte gelegenheid om de stad en haar geschiedenis van dichtbij te beleven. Je komt langs bekende bezienswaardigheden, lost uitdagende puzzels op en leert veel over de stad. Het startpunt van jullie avontuur is het idyllische Altstädter Kirchpark – een ideale plek om je tour te beginnen.

Speurtocht in Bielefeld: Een stedelijk avontuur

Bielefeld staat bekend om zijn levendige cultuur en rijke geschiedenis. Tijdens de speurtocht in Bielefeld ontdek je de stad vanuit een nieuw perspectief. Van de imposante Sparrenburg die boven de stad uittorent tot de indrukwekkende Kunsthalle Bielefeld, er is veel te zien en te beleven. Samen met je team verken je deze bezienswaardigheden en los je spannende opdrachten op.

Zo werkt de interactieve speurtocht in Bielefeld

Om de speurtocht in Bielefeld te starten, koop je eerst tickets in onze online winkel. Dat gaat razendsnel – binnen enkele minuten vind je de kaarten in je inbox. Dan kan het avontuur beginnen, want voor de speurtocht zijn er geen beperkingen en geen openingstijden. Het speelveld is de binnenstad zelf en die is 24/7 open.

Om de uitdaging te beginnen, ga je het beste naar het startpunt. Daar log je in via onze app. Als eerste bepaal je wie de spelleider wordt. Die leidt jullie met zijn smartphone en onze GPS-navigatie door de stad. Daarnaast verdeelt hij de andere rollen. Iedereen in je team krijgt namelijk een speciale taak. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kun je je groep bijvoorbeeld als natuurliefhebber, trivia-koning of fotograaf ondersteunen. Bijpassend bij de rol zijn er later bonusopdrachten te voltooien. Zo gaat het bijvoorbeeld om het maken van foto's van je team. De foto's vind je in de myCityHunt-app in je privégalerij.

Geschiedenis op de speurtocht in Bielefeld van dichtbij beleven

Bielefeld heeft een rijke stadsgeschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. In de loop der eeuwen heeft de stad veel veranderingen ondergaan, van zijn oorsprong als handelsplaats tot de moderne metropool van vandaag. Tijdens de speurtocht in Bielefeld krijg je de kans om deze geschiedenis van dichtbij te ervaren. Je komt langs historische plekken zoals de Neustädter Marienkirche en het Leineweber-monument en leert interessante feiten over de ontwikkeling van de stad. Ook anekdotes en legendes die zich rond de stad afspelen, worden in de opdrachten van de speurtocht verwerkt. Zo leer je niet alleen de bezienswaardigheden, maar ook de geschiedenis van Bielefeld op een vermakelijke en spannende manier kennen.

Ontdek de bezienswaardigheden tijdens een speurtocht in Bielefeld

Bielefeld biedt een overvloed aan bekende bezienswaardigheden zoals de Sparrenburg, de Kunsthalle Bielefeld en de Altstädter Nicolaikirche. Onze speurtocht in Bielefeld biedt jullie de mogelijkheid om deze beroemde plekken op een leuke manier te leren kennen. Door het oplossen van opdrachten en raadsels die op verschillende locaties in de stad verstopt zijn, kom je interessante feiten en achtergrondinformatie over de bezienswaardigheden te weten. Zo ontdek je niet alleen de bekende plekken, maar ook verborgen schatten van Bielefeld en krijg je een dieper begrip van de stad en haar geschiedenis.

Ontdek Bielefeld tijdens de speurtocht vanuit een nieuw perspectief

De opdrachten van de speurtocht in Bielefeld zijn zo over het stadsgebied verdeeld dat je zowel de beroemde bezienswaardigheden als minder bekende hoekjes van de Bielefelder binnenstad leert kennen. Kijk uit naar spannende insidertips die je een geheel nieuwe kijk op de stad geven. Ondertussen verwerf je terloops lokale kennis en leer je naast de Bielefelder binnenstad ook de leden van je team beter kennen. Zodra de speurtocht in Bielefeld voltooid is, zul je Bielefeld met geheel andere ogen zien. Laat je dus uitnodigen in de stad en beleef een onvergetelijke speurtocht in Bielefeld!

Tickets boeken en speurtocht in Bielefeld starten

Een bezoek aan Bielefeld is uniek en er is geen betere manier om de stad te ontdekken dan met onze speurtocht. Je zult de historische prachtgebouwen, stedelijke kunst en uitgestrekte groene ruimtes op een ongedwongen manier verkennen, diep in de lokale cultuur duiken en onvergetelijke ervaringen opdoen. Leer beroemde bezienswaardigheden en de stadsgeschiedenis kennen, ontdek insidertips en verwerf terloops lokale kennis. Boek nu je speurtocht en beleef Bielefeld op een heel bijzondere manier!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Startpunt/Doel Altstädter Kirchpark
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 5.4 km
 Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum jederzeit
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Bielefeld
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Bielefeld
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Bielefeld speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Bielefeld
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Bielefeld
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Bielefeld
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Bielefeld
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Bielefeld. Met de myCityHunt teamevenementen in Bielefeld hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Bielefeld maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Speurtocht Bielefeld

Speurtocht Bielefeld

Ontdek Bielefeld tijdens een spannende myCityHunt speurtocht! Los uitdagende puzzels op, bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden en leer meer over de stad!

Een speurtocht van myCityHunt in Bielefeld neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Bielefeld met haar 329.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Bielefeld. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Bielefeld zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Bielefeld?

Met myCityHunt wordt Bielefeld jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Bielefeld. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Bielefeld. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Bielefeld?

De prijs voor een speurtocht in Bielefeld is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Bielefeld kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Bielefeld kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum