TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Braga

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Scavenger Hunt Braga

+ Meer - Minder

Braga, de oudste stad van Portugal, is een echt juweeltje vol geschiedenis, cultuur en adembenemende bezienswaardigheden. Maak je klaar voor een spannende speurtocht in Braga, waarbij je de stad op een geheel nieuwe manier zult ontdekken. Duik in de fascinerende wereld van Braga, los uitdagende raadsels op en beleef onvergetelijke momenten. Deze speurtocht laat je niet alleen de bekendste plekken van de stad zien, maar neemt je ook mee in haar rijke geschiedenis en cultuur.

Speurtocht in Braga: Een avontuur door de oudste stad van Portugal

Braga is niet alleen een van de oudste steden van Portugal, maar ook een stad vol leven en energie. De speurtocht in Braga leidt je naar de indrukwekkendste bezienswaardigheden, zoals de imposante Bom Jesus do Monte, de majestueuze kathedraal Sé de Braga en het historische Palácio do Raio. Met je team verken je deze en vele andere plekken terwijl je lastige raadsels oplost en spannende uitdagingen aangaat. Laat je betoveren door de schoonheid en charme van Braga terwijl je de stad vanuit een nieuw perspectief beleeft.

Interactieve speurtocht in Braga: Zo werkt het

Om je speurtocht in Braga te beginnen, moet je eerst tickets kopen in onze online shop. Na aankoop ontvang je de tickets per e-mail en kun je direct beginnen. De speurtocht is 24/7 beschikbaar, dus je kunt je avontuur door Braga op elk gewenst moment starten. Bij het startpunt log je in via onze app en kies je een spelleider die je met zijn smartphone en onze GPS-navigatie door de stad leidt. Iedereen in je team krijgt een speciale rol, zoals natuurliefhebber, trivia-koning of fotograaf, en draagt zo bij aan het succes van de speurtocht.

Ontdek historische schatten tijdens de speurtocht in Braga

Tijdens de speurtocht in Braga kom je historische schatten tegen die de rijke geschiedenis van de stad tot leven brengen. Van de prachtige kathedraal Sé de Braga, een van de oudste kathedralen van Portugal, tot de indrukwekkende Bom Jesus do Monte, een barokke bedevaartsplaats met een adembenemende trap – elke locatie heeft fascinerende verhalen en geheimen. Ook het Palácio do Raio, een schitterend voorbeeld van barokke architectuur, zal je betoveren met zijn pracht. Deze speurtocht is een reis door de tijd, waarbij je de geschiedenis van Braga van dichtbij zult ervaren.

Speurtocht in Braga: Een wedstrijd met andere teams

De speurtocht in Braga is niet alleen een ontdekkingsreis, maar ook een spannende wedstrijd. Met elke opgeloste opdracht verzamel je punten en neem je het op tegen andere teams die de uitdaging ook zijn aangegaan. Je doel is om de hoogste score te behalen en bovenaan de ranglijst te eindigen. De opdrachten zijn zo ontworpen dat ze je niet alleen uitdagen, maar ook veel plezier bieden. Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en Braga als winnaar te verlaten?

Bezienswaardigheden tijdens de speurtocht in Braga van dichtbij beleven

Braga biedt een scala aan indrukwekkende bezienswaardigheden die je tijdens de speurtocht zult ontdekken. De Bom Jesus do Monte met zijn beroemde barokke trap, de kathedraal Sé de Braga en het Palácio do Raio zijn slechts enkele van de hoogtepunten die je te wachten staan. Elke locatie van de speurtocht is voorzien van interessante feiten en achtergrondinformatie, zodat je niet alleen kunt genieten van de schoonheid van de plekken, maar ook veel kunt leren over hun geschiedenis en betekenis. Deze speurtocht in Braga brengt je de stad op een vermakelijke en leerzame manier dichterbij.

Beroemde persoonlijkheden en hun verhalen tijdens de speurtocht in Braga

Braga heeft vele beroemde persoonlijkheden voortgebracht die de geschiedenis van de stad hebben gevormd. Tijdens de speurtocht leer je meer over deze opmerkelijke mensen en hun anekdotes. Sommige opdrachten brengen je naar plekken die nauw verbonden zijn met deze persoonlijkheden. Zo leer je bijvoorbeeld meer over de heilige Martinus van Braga, een van de belangrijkste bisschoppen van de stad. Deze verhalen en anekdotes maken de speurtocht in Braga tot een levendige ervaring, waarbij je niet alleen de stad, maar ook haar beroemdste inwoners leert kennen.

Tickets boeken en de speurtocht in Braga starten

Een bezoek aan Braga is uniek en er is geen betere manier om de stad te ontdekken dan met onze speurtocht. Je zult de historische pracht, indrukwekkende kerken en prachtige pleinen op een ongedwongen manier verkennen, diep in de lokale cultuur duiken en onvergetelijke ervaringen opdoen. Leer beroemde bezienswaardigheden, persoonlijkheden en de stadsgeschiedenis kennen, ontdek geheime tips en verwerf waardevolle kennis. Boek nu je speurtocht in Braga en beleef de oudste stad van Portugal op een heel bijzondere manier!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen

Deze en andere bezienswaardigheden ontdek je tijdens de tour:

  • Kathedraal van Braga
  • Braga Toren
  • Ray Palace
  • Biscainhos Museum
  • Porta Nova Archway
  • Coimbras Kapel
  • Plein van de Republiek Fontein
  • Tuin van Santa Barbara
  • Fontein van de Idool
Startpunt/Doel the Archeology Museum
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.6 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum every day
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Braga
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Braga speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Braga
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Braga
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Braga
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Braga
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Braga. Met de myCityHunt teamevenementen in Braga hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Braga maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Speurtocht Braga

Speurtocht Braga

Ontdek Braga met een myCityHunt speurtocht! Los uitdagende puzzels op, bezoek historische locaties en ervaar de stad op een unieke manier!

Een speurtocht van myCityHunt in Braga neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Braga met haar 181.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Braga. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Braga zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Braga?

Met myCityHunt wordt Braga jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Braga. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Braga. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Braga?

De prijs voor een speurtocht in Braga is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Braga kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Braga kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum