TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Caen

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Jeu de piste Caen

+ Meer - Minder

Zeg vaarwel tegen de sleur en stort je in een avontuur dat je dwars door het kloppende hart van Normandië leidt. Een speurtocht in Caen is jullie toegangsbewijs tot een ontdekkingstocht vol raadsels en memorabele momenten. Bij elke opgeloste puzzel ontrafelen jullie een nieuw stukje stadsgeschiedenis en ervaren jullie de bezienswaardigheden van Caen op een interactieve manier.

Start jullie speurtocht in Caen bij het historische kasteel

Het indrukwekkende Château de Caen, gebouwd door Willem de Veroveraar, is de ideale plek om jullie speurtocht te beginnen. Terwijl jullie op zoek gaan naar aanwijzingen, fluisteren de oude muren verhalen uit lang vervlogen tijden. De speurtocht neemt jullie mee over het uitgestrekte terrein, waar jullie in de huid kruipen van detectives, historici of fotografen en spelenderwijs jullie kennis over het middeleeuwse Caen vergroten.

De speurtocht in Caen en het Maison des Quatrans

Jullie avontuurlijke speurtocht in Caen brengt jullie vervolgens naar het Maison des Quatrans, een architectonische parel van de stad. Dit culturele centrum en ontmoetingsplek voor kunstliefhebbers geeft jullie de kans om creativiteit te mengen met jullie zoektocht. Houd jullie ogen open voor kunstwerken die perfect zijn als onderwerp voor jullie speurtocht-foto's en laat de sfeer jullie inspireren.

Ontdek de Abbaye aux Hommes tijdens jullie speurtocht in Caen

Een ander hoogtepunt van de speurtocht in Caen is de statige Abbaye aux Hommes. De imposante voorgevel en de serene sfeer van de kloostergang zullen jullie zeker betoveren. Hier kunnen jullie als team de geschiedenis van de Benedictijnenorde ontrafelen en ontdekken hoe de abdij door de eeuwen heen het stadsbeeld van Caen heeft vormgegeven.

De speurtocht brengt jullie naar het hart van Caen: de kerk Saint-Pierre

De kerk Saint-Pierre, een gotisch meesterwerk, mag niet ontbreken op jullie speurtocht in Caen. De sierlijke torens en het kunstig ontworpen portaal zijn een lust voor het oog en bieden tal van puzzels en uitdagingen voor jullie speurtocht. Hier kunnen jullie als team jullie behendigheid en kennis testen, terwijl jullie de heilige schoonheid van deze plek in je opnemen.

De speurtocht in Caen eindigt met een blik op de toekomst

Na het volgen van de historische paden van de speurtocht in Caen, leidt het laatste raadsel jullie naar een plek die vooruitkijkt. Het Parc Michel d'Ornano is een groene oase die ruimte biedt om de ervaringen te overdenken en jullie speurtocht ontspannen af te sluiten. Hier kunnen jullie de punten optellen, de beste foto's beoordelen en alvast uitkijken naar de volgende speurtocht die jullie meeneemt naar een nieuwe wereld vol geheimen en ontdekkingen.

Laat de speurtocht in Caen beginnen!

De speurtocht in Caen is meer dan een spelletje – het is een tijdreis, een culturele beleving en een uitdaging die jullie als team samenbrengt. Pak jullie nieuwsgierigheid in en laat je betoveren door de schatten van Caen. Jullie speurtocht zal uitgroeien tot een onvergetelijke herinnering aan de stad, die met elk opgelost raadsel een stukje meer jullie persoonlijke avontuur wordt.

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Startpunt/Doel Place de la République 3
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.8 km
 Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum tous les jours
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Caen
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Caen
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Caen speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Caen
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Caen
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Caen
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Caen
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Caen. Met de myCityHunt teamevenementen in Caen hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Caen maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Speurtocht Caen

Speurtocht Caen

Ontdek Caen op een unieke manier met een myCityHunt speurtocht! Duik in boeiende puzzels en onthul de geheime schatten die de historie van de stad herbergt.

Een speurtocht van myCityHunt in Caen neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Caen met haar 107.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Caen. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Caen zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Caen?

Met myCityHunt wordt Caen jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Caen. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Caen. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Caen?

De prijs voor een speurtocht in Caen is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Caen kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Caen kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum