TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Dresden

4,1 (786)
slechts
€ 12,99
p.p.

Schnitzeljagd in Dresden

786 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.1 uit 5 sterren
+ Meer - Minder

Als een van Duitslands pareltjes staat Dresden, vaak liefkozend 'Elbflorenz' genoemd, bekend om zijn adembenemende oude binnenstad vol historische juweeltjes zoals de Frauenkirche, de Semperoper en het Zwinger. Een speurtocht door deze Saksische hoofdstad is een unieke manier om de stad op een frisse en verrassende wijze te verkennen. In teams zwerven jullie door de straten en ontdekken jullie de geheimen van de omgeving. Zin in een stedelijk avontuur langs de schilderachtige oevers van de Elbe? Zorg dan dat jullie smartphones opgeladen zijn...

Geschiedenis en cultuur ontdekken tijdens de speurtocht in Dresden

De stad aan de Elbe schittert met haar architecturale pracht en is niet alleen een trekpleister voor toeristen, maar ook een belangrijk zakencentrum. Dresden heeft zich de laatste jaren ontpopt tot een hub voor spitstechnologie, waardoor het soms zelfs 'Silicon Saxony' wordt genoemd. Tijdens de speurtocht van myCityHunt komen niet alleen de culturele pareltjes aan bod, maar ook de economische verhalen van de stad. Wist je bijvoorbeeld dat de onderzetter in 1892 is uitgevonden door de Dresdense ondernemer Robert Sputh? Natuurlijk belicht de speurtocht ook de culturele eigenaardigheden van Dresden, zoals de Striezelmarkt die al sinds 1434 bestaat, en culinaire specialiteiten zoals de wereldberoemde Dresdner Stollen.

Op speurtocht in Dresden met stadsontdekkers en smartphones

Bij de speurtocht van myCityHunt transformeren jullie in echte stadsontdekkers, en dat is nog gezelliger met een groep. Of je nu met vrienden, familie of collega's komt, Dresden heeft voor iedereen wat wils. Van Weixdorf tot Lockwitz en van Gompitz tot Schönfeld, de stad is een speelveld vol verrassingen. En voor de natuurliefhebbers onder ons: Dresden behoort tot de Europese grootsteden met de meeste groen- en bosgebieden. De speurtocht leidt jullie langs de Elbe, door idyllische parken en terug naar het bruisende stadsleven. Met behulp van GPS-navigatie op jullie smartphones vinden jullie moeiteloos jullie weg. Start bij het centrale punt of kies een eigen startlocatie, de volgorde van de stations is helemaal aan jullie.

Zo verloopt jullie gezamenlijke speurtocht in Dresden

De speurtocht door Dresden is een mix van virtueel en echt stadsavontuur. Samen ontrafelen jullie raadsels die verweven zijn met de stad. Om het spel dynamisch te houden, krijgt iedereen een rol toebedeeld. De spelleider navigeert, terwijl de fotograaf, architect en trivia-koning ondersteunende taken krijgen. Maar de echte uitdagingen? Die lossen jullie samen op. Op de interactieve kaart in de web-app kiezen jullie zelf welke plek jullie als volgende bezoeken. Van bekende bezienswaardigheden tot verborgen stadsjuweeltjes, deze speurtocht is perfect voor zowel bezoekers als locals die hun eigen stad opnieuw willen ontdekken.

Een speurtocht met pittige puzzels en spannende uitdagingen

Wat voor raadsels kunnen jullie verwachten? Laat je verrassen, maar één ding is zeker: de uitdagingen zijn divers en vereisen allerlei talenten. Van speurmissies tot hersenkrakers, iedereen komt aan bod. En natuurlijk zijn er speciale opdrachten voor elke rol. Wat dacht je van de fotograaf die de meest indrukwekkende kiekjes moet schieten? Deze foto's vinden jullie later terug in jullie persoonlijke online galerij bij myCityHunt.

Strijd om de eerste plaats en verzamel onvergetelijke herinneringen tijdens de speurtocht

Elke opgeloste taak onthult een nieuwe kant van Dresden. Cultuur, stedelijk leven, architectuur en geschiedenis komen allemaal aan bod. En natuurlijk is er ook volop plezier met de raadsels. Ga de strijd aan voor de hoogste score en misschien pronken jullie binnenkort wel bovenaan de ranglijst van myCityHunt. Samen als team kunnen jullie zelfs de lastigste uitdagingen aan.

Speurtocht in Dresden als interactieve stadsontdekking beleven

Maar het echte plezier zit hem in de ontdekking van Dresden zelf. De speurtocht leidt jullie langs de mooiste plekjes en gezellige kroegen waar een pauze zeker aan te raden is. Zo ontdek je de stad op een interactieve manier, op elk gewenst moment. De speurtocht vindt volledig in de buitenlucht plaats en is niet gebonden aan openingstijden. Of het nu kerst is, de lente ontluikt of de zon hoog aan de hemel staat, het avontuur wacht op jullie. Zullen jullie creativiteit, scherpzinnigheid en een getraind oog combineren om jullie score naar nieuwe hoogten te stuwen? Ontdek het bij myCityHunt, de interactieve speurtocht door Dresden!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Startpunt/Doel Ecke Kleine Kirchgasse und Moritzgasse
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.5 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum jederzeit
 Beoordeling 4,1/5 (786)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Dresden
TeamBrautDiana 6.510 Punten
Poisengirls 5.720 Punten
CDFTeam 4.490 Punten
Iteligensbolzen 3.650 Punten
SopädChicas 3.200 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Dresden
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Dresden speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Dresden
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Dresden
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Dresden
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Dresden
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Dresden. Met de myCityHunt teamevenementen in Dresden hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Dresden maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Speurtocht Dresden

Speurtocht Dresden

Ontdek Dresden op een unieke manier met een interactieve speurtocht op je smartphone! Los uitdagende puzzels op terwijl je de mooiste bezienswaardigheden van de stad verkent. Reserveer je avontuur en start direct met de ontdekkingstocht!

Een speurtocht van myCityHunt in Dresden neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Dresden met haar 531.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Dresden. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Dresden zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Dresden?

Met myCityHunt wordt Dresden jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Dresden. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Dresden. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Dresden?

De prijs voor een speurtocht in Dresden is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Dresden kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Dresden kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum