TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Ingolstadt

4,5 (18)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Scavenger Hunt Ingolstadt

18 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.5 uit 5 sterren
+ Meer - Minder

Welkom in Ingolstadt, de stad vol geschiedenis, charme en avontuur! Onze speurtocht in Ingolstadt is de perfecte gelegenheid om deze fascinerende stad op een onvergetelijke manier te verkennen. Duik in een wereld vol raadsels en ontdekkingen terwijl je samen met je team de mooiste en bekendste bezienswaardigheden van de stad bezoekt. Maak je klaar voor een avontuur dat je Ingolstadt vanuit een heel nieuw perspectief laat zien!

Speurtocht in Ingolstadt: Een avontuur door geschiedenis en moderniteit

Ingolstadt is een stad rijk aan geschiedenis en cultuur. Hier ontmoeten historische gebouwen moderne architectuur, en dat maakt onze speurtocht in Ingolstadt zo bijzonder. Begin je reis bij het indrukwekkende Nieuwe Kasteel, een prachtig bouwwerk dat je terug in de tijd van de hertogen van Beieren brengt. Vanaf hier ga je verder naar de volgende locaties, die je door de eeuwen heen leiden en je de fascinerende geschiedenis van de stad laten ontdekken.

Hoe werkt de speurtocht in Ingolstadt

Om deel te nemen aan de speurtocht in Ingolstadt, koop je eerst je tickets online. Na aankoop ontvang je de toegangsgegevens voor onze app, die je door het spel zal leiden. Bij het startpunt log je in en kies je je spelleider, die je met zijn smartphone en GPS-navigatie door de stad zal gidsen. Iedereen in je team neemt een speciale rol op zich, of het nu als historicus, fotograaf of puzzeloplosser is. Deze rollen maken de speurtocht nog spannender en gevarieerder.

Op de sporen van het verleden bij de speurtocht in Ingolstadt

Ingolstadt heeft een rijke geschiedenis die je tijdens onze speurtocht van dichtbij kunt beleven. Bezoek de indrukwekkende Dom van Onze Lieve Vrouw, een herkenningspunt van de stad en een meesterwerk van gotische architectuur. Hier leer je interessante feiten en spannende anekdotes over de geschiedenis van de kathedraal en zijn betekenis voor Ingolstadt. Vervolgens ga je naar de Asamkerk Maria de Victoria, een barok juweel dat je zal betoveren met zijn prachtige fresco's en kunstzinnige interieur.

Ontdek de hoogtepunten bij de speurtocht in Ingolstadt

Onze speurtocht in Ingolstadt leidt je naar de bekendste bezienswaardigheden van de stad. Bezoek het Audi Forum, waar je alles kunt leren over de geschiedenis en de toekomst van de auto-industrie. Hier kun je niet alleen de indrukwekkende architectuur bewonderen, maar ook interactieve tentoonstellingen en spannende exposities beleven. Daarna ga je naar het Klenzepark, een groene oase midden in de stad die je uitnodigt om te ontspannen en tot rust te komen. Hier kun je van de natuur genieten en tegelijkertijd interessante opdrachten en raadsels oplossen.

Een stadsspeurtocht vol uitdagingen en plezier

De speurtocht in Ingolstadt is niet alleen een reis door de stad, maar ook een spannende wedstrijd. Met elke opgeloste taak verzamel je punten en kun je jezelf meten met andere teams. Misschien lukt het je zelfs om de hoogste score te behalen en je naam in de ranglijst te vereeuwigen. De opdrachten zijn zo ontworpen dat ze zowel voor de lokale bevolking als voor bezoekers interessant en uitdagend zijn. Zo leer je Ingolstadt op een heel nieuwe manier kennen en ontdek je vele spannende details en geheimen.

Laat je betoveren door de speurtocht in Ingolstadt en beleef de stad op een geheel nieuwe manier. Of je nu de historische gebouwen bewondert, de moderne architectuur verkent of de groene oases van de stad geniet – bij onze speurtocht is er voor ieder wat wils. Dus pak je vrienden, familie of collega's en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur in Ingolstadt!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Startpunt/Doel Tourist Information im Alten Rathaus
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 2.6 km
 Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum every day
 Beoordeling 4,5/5 (18)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Ingolstadt
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Ingolstadt speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Ingolstadt
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Ingolstadt
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Ingolstadt
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Ingolstadt
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Ingolstadt. Met de myCityHunt teamevenementen in Ingolstadt hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Ingolstadt maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Speurtocht Ingolstadt

Speurtocht Ingolstadt

Beleef een avontuurlijke myCityHunt speurtocht in Ingolstadt! Ontdek bezienswaardigheden, los puzzels op en duik in de geschiedenis van de stad!

Een speurtocht van myCityHunt in Ingolstadt neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Ingolstadt met haar 128.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Ingolstadt. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Ingolstadt zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Ingolstadt?

Met myCityHunt wordt Ingolstadt jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Ingolstadt. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Ingolstadt. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Ingolstadt?

De prijs voor een speurtocht in Ingolstadt is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Ingolstadt kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Ingolstadt kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum