TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Kassel

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Scavenger Hunt Kassel

+ Meer - Minder

Kassel is een stad vol geschiedenis en cultuur die erop wacht om door jullie ontdekt te worden. Onze speurtocht in Kassel biedt jullie de perfecte kans om de stad op een leuke en spannende manier te leren kennen. Samen met vrienden of familie kunnen jullie de bekendste bezienswaardigheden van Kassel verkennen en tegelijkertijd uitdagende raadsels oplossen.

Speurtocht in Kassel: Een avontuur in het hart van de stad

De speurtocht in Kassel begint op het centraal gelegen Königsplatz. Vanaf hier start jullie avontuur en verkennen jullie de stad op eigen houtje. Kassel heeft veel te bieden, van historische gebouwen tot indrukwekkende kunstwerken. Jullie zullen verbaasd zijn hoeveel er te ontdekken valt!

Tijdens de speurtocht in Kassel leidt de route jullie onder andere naar de indrukwekkende Orangerie Kassel. Dit barokke bouwwerk is een hoogtepunt van de stad en biedt jullie de kans om in de geschiedenis van Kassel te duiken. Vervolgens gaat het naar het Fridericianum, een van de oudste openbare musea van Europa. Zelfs als jullie het gebouw niet binnengaan, kunnen jullie de indrukwekkende architectuur van buiten bewonderen.

Hoe werkt de speurtocht in Kassel

Om de speurtocht in Kassel te starten, hebben jullie alleen een smartphone en onze speciaal ontwikkelde app nodig. Na het kopen van de tickets ontvangen jullie een toegangscode waarmee jullie in de app kunnen inloggen. Op de Königsplatz begint jullie stadsspeurtocht, waarbij jullie verschillende rollen kunnen aannemen. Of je nu een natuurliefhebber, trivia-koning of fotograaf bent – iedereen heeft een speciale taak. De app leidt jullie van de ene naar de andere locatie, waarbij jullie zelf de volgorde kunnen bepalen.

Een ander hoogtepunt op jullie route is de Martinskirche. Deze indrukwekkende kerk is een belangrijk onderdeel van de stadsgeschiedenis en een must-see tijdens jullie speurtocht in Kassel. Ook de Zwehrenturm, een historische wachttoren, maakt deel uit van jullie route en biedt een inkijkje in de middeleeuwse geschiedenis van de stad.

Geschiedenis en cultuur beleven tijdens de speurtocht in Kassel

De speurtocht in Kassel is niet alleen een spel, maar ook een reis door de rijke geschiedenis en cultuur van de stad. Jullie komen langs belangrijke historische plekken en leren spannende feiten over Kassel. De opdrachten en raadsels zijn zo ontworpen dat jullie de stad vanuit een nieuw perspectief leren kennen en ondertussen veel plezier hebben.

Een ander opmerkelijk doel op de speurtocht in Kassel is het Palais Bellevue. Dit elegante gebouw is een ander voorbeeld van de indrukwekkende architectuur van de stad en een belangrijk onderdeel van jullie route. Ook hier kunnen jullie genieten van de schoonheid van het bouwwerk van buiten en meer te weten komen over de geschiedenis ervan.

Ontdek Kassel tijdens de speurtocht vanuit een nieuw perspectief

De speurtocht in Kassel leidt jullie niet alleen naar de bekende bezienswaardigheden, maar ook naar minder bekende hoekjes van de stad. Jullie zullen verrast zijn welke geheime tips en verborgen schatten Kassel te bieden heeft. Met elke opgeloste opdracht verzamelen jullie punten en kunnen jullie je na afloop van de speurtocht in de ranglijst inschrijven. Misschien breken jullie wel het record!

Na afloop van de speurtocht in Kassel zullen jullie de stad met nieuwe ogen zien. Jullie hebben niet alleen veel geleerd over de geschiedenis en cultuur van Kassel, maar ook onvergetelijke momenten beleefd met jullie team. Boek nu jullie tickets en start jullie avontuur in Kassel. De stad wacht erop om door jullie ontdekt te worden!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Startpunt/Doel Königsplatz
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 5.4 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum every day
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Kassel
DeWinnaars 1.440 Punten
Teambride 1.410 Punten
Izzy 1.140 Punten
Mirjam 1.120 Punten
DeSpeurmeisjes 1.070 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Kassel
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Kassel speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Kassel
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Kassel
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Kassel
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Kassel
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Kassel. Met de myCityHunt teamevenementen in Kassel hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Kassel maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Speurtocht Kassel

Speurtocht Kassel

Beleef een spannende myCityHunt speurtocht in Kassel! Ontdek bezienswaardigheden, los uitdagende puzzels op en verken de stad op een unieke manier!

Een speurtocht van myCityHunt in Kassel neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Kassel met haar 194.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Kassel. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Kassel zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Kassel?

Met myCityHunt wordt Kassel jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Kassel. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Kassel. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Kassel?

De prijs voor een speurtocht in Kassel is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Kassel kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Kassel kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum