TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Kiel

4,7 (40)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schnitzeljagd Kiel

40 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.7 uit 5 sterren
+ Meer - Minder

Kiel, de charmante havenstad aan de Oostzee, nodigt jullie uit voor een spannende speurtocht die jullie langs de mooiste en bekendste plekken van de stad voert. Duik in de maritieme sfeer terwijl jullie samen met je team uitdagende raadsels oplossen en onvergetelijke avonturen beleven. Maak je klaar voor een speurtocht in Kiel die je de stad vanuit een heel nieuw perspectief laat zien!

Speurtocht in Kiel: Een maritiem avontuur

De speurtocht in Kiel leidt jullie door de levendige havenstad, waar je beroemde bezienswaardigheden zoals het Kieler Slot en de Oude Botanische Tuin kunt ontdekken. Terwijl je van station naar station gaat, leer je interessante feiten over de geschiedenis en cultuur van Kiel en ervaar je de stad van dichtbij. Laat je betoveren door de frisse zeelucht en de indrukwekkende architectuur terwijl je samen met je team lastige opdrachten oplost.

De Kieler Fjord, een opvallend kenmerk van de stad, biedt de perfecte achtergrond voor jullie speurtocht. Hier kunnen jullie de indrukwekkende schepen zien die de haven binnenvaren en genieten van de maritieme sfeer. De speurtocht in Kiel is een ervaring voor alle zintuigen en laat jullie de stad op een geheel nieuwe manier ontdekken.

Zo werkt de interactieve speurtocht in Kiel

Om deel te nemen aan de speurtocht in Kiel heb je alleen een smartphone en onze speciale app nodig. Nadat je je tickets online hebt gekocht, kun je op elk moment starten – er zijn geen vaste openingstijden. Het startpunt van de speurtocht is flexibel en kan door jullie zelf worden gekozen. Zodra je bent ingelogd, kies je een spelleider die je door de stad navigeert en de verschillende rollen verdeelt. Of je nu een natuurliefhebber, trivia-koning of fotograaf bent – iedereen in je team heeft een belangrijke taak te vervullen.

De speurtocht in Kiel is opgedeeld in verschillende stations die je in willekeurige volgorde kunt bezoeken. Bij elk station wacht een spannende opdracht die je samen moet oplossen. Daarbij leer je niet alleen de bezienswaardigheden van Kiel kennen, maar krijg je ook interessante achtergrondinformatie en verhalen over de stad. De opdrachten zijn zo ontworpen dat zelfs de lokale bewoners nog iets nieuws kunnen ontdekken over hun stad.

Geschiedenis en cultuur beleven tijdens de speurtocht in Kiel

Tijdens de speurtocht in Kiel kom je langs vele historische plekken die de rijke geschiedenis van de stad weerspiegelen. De Oude Botanische Tuin, een van de oudste openbare tuinen van Duitsland, biedt een groene oase midden in de stad. Hier kun je even pauzeren en de indrukwekkende plantencollectie bewonderen voordat je verder gaat naar het volgende station.

Een ander hoogtepunt van de speurtocht in Kiel is het Kieler Slot, dat majestueus over de stad uittorent. Dit historische gebouw heeft door de eeuwen heen veel veranderingen ondergaan en is tegenwoordig een belangrijk cultureel centrum. Terwijl je de buitengebieden van het slot verkent, leer je spannende verhalen over het verleden en heden van dit indrukwekkende bouwwerk.

Ontdek de bezienswaardigheden tijdens een speurtocht in Kiel

De speurtocht in Kiel brengt je ook naar moderne bezienswaardigheden van de stad, zoals het Marine-Ehrenmal in Laboe. Dit imposante monument herdenkt de gevallen zeelieden en biedt een adembenemend uitzicht op de Kieler Fjord. Hier kun je even stilstaan en genieten van het indrukwekkende uitzicht terwijl je je voorbereidt op de volgende uitdaging.

Ook de Hörnbrücke, een van de bekendste bruggen van Kiel, maakt deel uit van de speurtocht. Deze unieke ophaalbrug verbindt het stadscentrum met de oostelijke oever en is een technisch meesterwerk. Terwijl je de brug oversteekt, kun je de indrukwekkende mechaniek observeren en meer te weten komen over de geschiedenis ervan.

Beroemde persoonlijkheden en hun verhalen tijdens de speurtocht in Kiel

Tijdens jullie speurtocht in Kiel zullen jullie ook sporen tegenkomen van beroemde persoonlijkheden die de stad hebben gevormd. Leer meer over de beroemde marineofficier en poolonderzoeker Alfred Wegener, die in Kiel studeerde en baanbrekende ontdekkingen deed. Sommige opdrachten van de speurtocht brengen je naar plekken die verbonden zijn met zijn leven en werk.

Ook de geschiedenis van de bekende Kieler schilder en beeldhouwer Ernst Barlach zal jullie tijdens de tour tegenkomen. Zijn indrukwekkende werken zijn door de hele stad te vinden en vertellen over zijn artistieke creaties. Tijdens de speurtocht leer je meer over zijn leven en kunst en ontdek je enkele van zijn bekendste werken.

Ervaar Kiel tijdens de speurtocht vanuit een nieuw perspectief

De speurtocht in Kiel is zo ontworpen dat je zowel de bekende bezienswaardigheden als verborgen hoekjes van de stad leert kennen. Kijk uit naar spannende insidertips die je een geheel nieuw perspectief op Kiel zullen geven. Ondertussen doe je waardevolle kennis op over de stad en leer je de leden van je team beter kennen.

Na afloop van de speurtocht in Kiel zul je de stad met andere ogen zien en veel onvergetelijke herinneringen hebben verzameld. Laat je betoveren door de unieke sfeer van Kiel en beleef een spannende speurtocht die je de mooiste en interessantste plekken van de stad laat zien.

Tickets boeken en de speurtocht in Kiel starten

Een bezoek aan Kiel is altijd een belevenis, maar met onze speurtocht wordt het een onvergetelijk avontuur. Ontdek de historische en moderne bezienswaardigheden van de stad, leer spannende feiten en verhalen kennen en geniet van de maritieme sfeer. Boek nu je speurtocht in Kiel en ervaar de havenstad op een heel bijzondere manier!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Startpunt/Doel Alter Markt 16
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 4.1 km
 Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum jederzeit
 Beoordeling 4,7/5 (40)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Kiel
MarComtnachKiel 2.630 Punten
DreiLustigeVier 2.320 Punten
MaJuAn 2.270 Punten
TeamlLara 2.200 Punten
Diedreilustigen 2.100 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Kiel
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Kiel speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Kiel
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Kiel
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Kiel
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Kiel
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Kiel. Met de myCityHunt teamevenementen in Kiel hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Kiel maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Speurtocht Kiel

Speurtocht Kiel

Beleef een spannende speurtocht in Kiel! Ontdek bezienswaardigheden, los uitdagende raadsels op en leer meer over de havenstad aan de Oostzee!

Een speurtocht van myCityHunt in Kiel neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Kiel met haar 243.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Kiel. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Kiel zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Kiel?

Met myCityHunt wordt Kiel jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Kiel. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Kiel. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Kiel?

De prijs voor een speurtocht in Kiel is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Kiel kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Kiel kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum