TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Krems an der Donau

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Scavenger Hunt Krems

+ Meer - Minder

Welkom bij jullie spannende speurtocht in Krems an der Donau! Begin jullie avontuur op het historische Pfarrplatz en laat je betoveren door de magie van deze charmante stad. Samen met je team ga je op een onvergetelijke reis door de straten en steegjes van Krems, waarbij je lastige raadsels oplost en fascinerende ontdekkingen doet. Klaar om Krems vanuit een heel nieuw perspectief te beleven? Dan gaan we van start!

Startpunt Pfarrplatz: Het begin van jullie speurtocht in Krems an der Donau

Jullie speurtocht in Krems an der Donau begint op het schilderachtige Pfarrplatz. Hier, in het hart van de oude stad, duik je meteen in de geschiedenis en cultuur van Krems. Vanaf hier leidt je weg je naar enkele van de bekendste bezienswaardigheden van de stad. Bereid je voor om het Steiner Tor, het symbool van Krems, te ontdekken. Deze indrukwekkende stadspoort uit de 15e eeuw is de perfecte plek om je eerste uitdaging aan te gaan en in de bewogen geschiedenis van de stad te duiken.

Historische schatten tijdens de speurtocht in Krems an der Donau

Tijdens jullie speurtocht in Krems an der Donau zullen jullie ook de majestueuze Gozzoburg verkennen. Dit middeleeuwse gebouw valt op door zijn indrukwekkende architectuur en zijn betekenis als voormalige zetel van de stadheer. Daarna gaat het verder naar de Dominikanerkirche, een ander hoogtepunt van jullie tour. Deze gotische kerk uit de 13e eeuw is een meesterwerk van bouwkunst en biedt spannende inzichten in de geschiedenis van Krems.

Ontdek kunst en cultuur tijdens de speurtocht

Een ander hoogtepunt van jullie speurtocht in Krems an der Donau is de Kunsthalle Krems. Hoewel je de kunstwerken alleen van buiten kunt bewonderen, is het gebouw zelf een architectonisch juweel. Maak van de gelegenheid gebruik om meer te weten te komen over de culturele betekenis van deze plek en je te laten inspireren door de creatieve sfeer. Vervolgens gaat het verder naar de Pfarrkirche St. Veit, die indruk maakt met zijn barokke pracht en kunstzinnige details.

Interactieve speurtocht: Plezier en kennis verenigd

Tijdens jullie speurtocht in Krems an der Donau zullen jullie niet alleen de bezienswaardigheden van de stad ontdekken, maar ook je kennis testen en je teamvaardigheden bewijzen. Elk station biedt nieuwe taken en raadsels die opgelost moeten worden. Daarbij verzamel je punten en kun je je meten met andere teams. Wie zal aan het einde de meeste punten hebben en de highscore verbreken?

Beleef Krems tijdens een spannende speurtocht

De speurtocht in Krems an der Donau leidt jullie door de charmante straten en pleinen van de stad en biedt jullie de mogelijkheid om Krems op een geheel nieuwe manier te beleven. Je zult niet alleen de bekende bezienswaardigheden zoals het stadhuis van Krems en de Heilandskirche zien, maar ook verborgen hoekjes en kleine geheimen van de stad ontdekken. Kijk uit naar een onvergetelijke tijd vol plezier, avontuur en nieuwe inzichten.

Dus, waar wachten jullie nog op? Pak je team en begin aan jullie speurtocht in Krems an der Donau! Ontdek de geschiedenis, cultuur en schoonheid van deze unieke stad en beleef een avontuur dat je nog lang zal bijblijven. Veel plezier en succes bij jullie speurtocht!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Startpunt/Doel Pfarrplatz
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 4.7 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum every day
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Krems an der Donau
DeWinnaars 1.440 Punten
Teambride 1.410 Punten
Izzy 1.140 Punten
Mirjam 1.120 Punten
DeSpeurmeisjes 1.070 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Krems an der Donau
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Krems an der Donau speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Krems an der Donau
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Krems an der Donau
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Krems an der Donau
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Krems an der Donau
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Krems an der Donau. Met de myCityHunt teamevenementen in Krems an der Donau hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Krems an der Donau maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Speurtocht Krems an der Donau

Speurtocht Krems an der Donau

Ontdek Krems an der Donau met een myCityHunt speurtocht! Los uitdagende raadsels op, bekijk de hoogtepunten van de stad en beleef onvergetelijke avonturen!

Een speurtocht van myCityHunt in Krems an der Donau neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Krems an der Donau met haar 24.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Krems an der Donau. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Krems an der Donau zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Krems an der Donau?

Met myCityHunt wordt Krems an der Donau jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Krems an der Donau. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Krems an der Donau. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Krems an der Donau?

De prijs voor een speurtocht in Krems an der Donau is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Krems an der Donau kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Krems an der Donau kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum