TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht München Centrum

4,3 (1.442)
slechts
€ 12,99
p.p.

Scavenger Hunt Munich

1.442 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.3 uit 5 sterren
+ Meer - Minder

Met zo'n 1,5 miljoen inwoners mag München zich een van de grootste steden van Duitsland noemen. Wereldwijd staat deze stad, bekend als München, in de volksmond als 'de wereldstad met hart'. En dat is geen toeval, want al in de 12e eeuw werd München voor het eerst op papier gezet. Tegenwoordig zijn hier de grootste en meest gerenommeerde bedrijven ter wereld te vinden. Wat München zo aantrekkelijk maakt, is de combinatie van de nabijheid van de Alpen en de charmante Isar die zich een weg door de stad slingert. Kortom, München is een uitgelezen plek voor een speurtocht met een twist!

Als de zon ondergaat, komt München tot leven met talloze bars, nachtclubs en discotheken, een waar paradijs voor nachtbrakers. Maar ook overdag is er geen gebrek aan vermaak op het gebied van kunst, sport en muziek. Met prachtige architecturale juweeltjes, imposante sportstadions en uitgebreide tentoonstellingen in musea, is München een ideale bestemming voor een dagje uit. Bewonder de Engelse Tuin, die met zijn vier vierkante kilometer zelfs de Central Park in New York naar de kroon steekt. En laten we het Oktoberfest niet vergeten, waar de levendige lokale cultuur iedereen, van inwoners tot bezoekers, weet te betoveren met meer dan alleen Weißwurst, pretzels en bier. De speurtocht van myCityHunt onthult de meest boeiende aspecten van deze charmante metropool.

In München, de stad van de rijken en de schoonheden, hebben vele kunstenaars uit allerlei disciplines hun carrière een vliegende start gegeven. Denk aan de schilder Carl Spitzweg, sporters zoals Philipp Lahm en acteur Elyas M’Barek. Maar wat je misschien zal verbazen, is dat ook historische figuren zoals Wladimir Lenin, Albert Einstein en de 'Governator' Arnold Schwarzenegger ooit hun stempel op de stad aan de Isar hebben gedrukt. Onze speurtocht door München brengt je op de hoogte van de meest fascinerende weetjes over zowel de huidige als de voormalige bewoners van de Beierse hoofdstad.

Gun jezelf de tijd om München grondig te verkennen met myCityHunt, de interactieve speurtocht door de stad. Ontdek de mooiste hoekjes van het centrum die je op een speelse manier de geschiedenis van München bijbrengen. Met uitdagende raadsels en opdrachten word je door de stad geleid en ontdek je tijdens een boeiende speurtocht de prachtigste bezienswaardigheden. Ga de speurtocht in München aan samen met je vrienden en duik samen in het bruisende stadsleven!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Startpunt/Doel Max-Joseph-Platz (at the statue)
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 4.8 km
 Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum every day
 Beoordeling 4,3/5 (1442)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur München Centrum
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw München Centrum speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht München Centrum
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht München Centrum
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht München Centrum
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht München Centrum
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in München Centrum. Met de myCityHunt teamevenementen in München Centrum hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in München Centrum maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Speurtocht München Centrum

Speurtocht München Centrum

Ontdek München op een unieke manier met een myCityHunt speurtocht! Verken samen de topattracties, ga de uitdaging aan met boeiende puzzels en dompel jezelf onder in de rijke historie van de stad.

Een speurtocht van myCityHunt in München Centrum neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met München Centrum met haar 18.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door München Centrum. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door München Centrum zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in München Centrum?

Met myCityHunt wordt München Centrum jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in München Centrum. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in München Centrum. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in München Centrum?

De prijs voor een speurtocht in München Centrum is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in München Centrum kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in München Centrum kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum