TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Rothenburg ob der Tauber

4,5 (21)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Scavenger Hunt Rothenburg ob der Tauber

21 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.5 uit 5 sterren
+ Meer - Minder

Laat je betoveren door de magie van de middeleeuwse stad Rothenburg ob der Tauber! Begin je onvergetelijke speurtocht in Rothenburg ob der Tauber op het schilderachtige marktplein, het kloppende hart van deze historische stad. Hier begint je avontuur, waarbij je de meest fascinerende hoeken en gaten van Rothenburg ontdekt en daarbij lastige raadsels oplost. Maak je klaar om in de geschiedenis te duiken en de geheimen van deze betoverende stad te onthullen!

Op naar de speurtocht in Rothenburg ob der Tauber

Vanaf je startpunt op het marktplein leidt de speurtocht in Rothenburg ob der Tauber je naar enkele van de bekendste bezienswaardigheden van de stad. Bewonder het indrukwekkende stadhuis, een architectonisch meesterwerk dat de lange geschiedenis en rijkdom van de stad weerspiegelt. Hier kun je op zoek gaan naar historische details en ontdekken welke verhalen zich achter de oude muren verbergen.

Ontdek het Plönlein tijdens je speurtocht

Een van de meest schilderachtige fotoplekken van de stad wacht op je bij het Plönlein. Dit charmante plein met zijn scheve vakwerkhuizen en de markante toren is een absoluut hoogtepunt van je speurtocht in Rothenburg ob der Tauber. Laat je betoveren door de romantische sfeer en grijp de kans om hier enkele van de spannendste raadsels op te lossen.

Historische schatten tijdens de speurtocht in Rothenburg ob der Tauber

Ga verder met je speurtocht en bezoek de indrukwekkende St. Jakobskerk. Deze gotische kerk is niet alleen een architectonisch juweel, maar ook een belangrijke plaats van verering. Verken de omgeving en ontdek de verhalen die zich rondom deze heilige plek afspelen. De speurtocht leidt je verder naar de mooiste plekken en verborgen hoekjes van de stad.

Een stadsspeurtocht vol verrassingen

Tijdens je speurtocht in Rothenburg ob der Tauber kom je ook langs het Middeleeuws Misdaadmuseum. Dit openluchtmuseum biedt je spannende inzichten in de rechtspraak en het leven in de middeleeuwen. Grijp de kans om meer te leren over de donkere hoofdstukken van de stadsgeschiedenis terwijl je de raadsels en opdrachten van de speurtocht oplost.

De speurtocht in Rothenburg ob der Tauber is niet alleen een avontuur, maar ook een reis door de tijd. Je zult de stad vanuit een geheel nieuw perspectief leren kennen en daarbij enorm veel plezier hebben. Of je nu als detective, historicus of fotograaf op pad bent – voor iedereen zijn er passende opdrachten en uitdagingen. Aan het einde van de speurtocht zul je niet alleen de bezienswaardigheden van de stad beter kennen, maar ook het gevoel hebben een deel van haar geschiedenis te zijn geworden.

Boek je speurtocht in Rothenburg ob der Tauber

Ervaar de fascinatie van een speurtocht in Rothenburg ob der Tauber en laat je betoveren door de middeleeuwse sfeer van deze unieke stad. Boek nu je tickets en begin je avontuur op het marktplein. Duik in de geschiedenis, ontdek verborgen schatten en geniet van een onvergetelijke tijd met vrienden en familie. De speurtocht in Rothenburg ob der Tauber wacht op je!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Startpunt/Doel Marktplatz
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 2.9 km
 Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum every day
 Beoordeling 4,5/5 (21)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Rothenburg ob der Tauber
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Rothenburg ob der Tauber speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Rothenburg ob der Tauber
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Rothenburg ob der Tauber
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Rothenburg ob der Tauber
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Rothenburg ob der Tauber
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Rothenburg ob der Tauber. Met de myCityHunt teamevenementen in Rothenburg ob der Tauber hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Rothenburg ob der Tauber maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Speurtocht Rothenburg ob der Tauber

Speurtocht Rothenburg ob der Tauber

Découvrez Rothenburg ob der Tauber avec un jeu de piste myCityHunt! Résolvez des énigmes captivantes, admirez les plus beaux sites touristiques et redécouvrez la ville sous un nouvel angle!

Een speurtocht van myCityHunt in Rothenburg ob der Tauber neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Rothenburg ob der Tauber met haar 12.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Rothenburg ob der Tauber. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Rothenburg ob der Tauber zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Rothenburg ob der Tauber?

Met myCityHunt wordt Rothenburg ob der Tauber jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Rothenburg ob der Tauber. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Rothenburg ob der Tauber. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Rothenburg ob der Tauber?

De prijs voor een speurtocht in Rothenburg ob der Tauber is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Rothenburg ob der Tauber kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Rothenburg ob der Tauber kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum