TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Tübingen

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schnitzeljagd Tübingen

+ Meer - Minder

Beleef een spannende speurtocht in Tübingen en ontdek de stad vanuit een geheel nieuw perspectief. Begin je avontuur op de Holzmarkt 2 en ga op pad door de schilderachtige straatjes en langs de bekendste bezienswaardigheden van deze historische stad. Samen met je groep los je uitdagende raadsels op en leer je fascinerende verhalen over Tübingen terwijl je de stad verkent.

De speurtocht in Tübingen begint

De speurtocht in Tübingen start op de Holzmarkt 2, vanwaar je je tocht door de stad begint. Je eerste stop zou het indrukwekkende Schloss Hohentübingen kunnen zijn. Dit historische bouwwerk torent majestueus boven de stad uit en biedt een fantastisch uitzicht over de omgeving. Terwijl je de raadsels oplost, ontdek je interessante feiten over de geschiedenis van het kasteel en zijn betekenis voor Tübingen.

Ontdek de hoogtepunten van de speurtocht in Tübingen

Tijdens je speurtocht in Tübingen bezoek je ook de beroemde Hölderlintoren. Dit markante herkenningspunt aan de oever van de Neckar is nauw verbonden met het leven van de dichter Friedrich Hölderlin. Terwijl je de omgeving verkent, kun je je in de tijd van de dichter wanen en meer te weten komen over zijn leven en werk. De speurtocht leidt je verder naar de Stiftskirche, een indrukwekkend gotisch bouwwerk dat het stadsbeeld bepaalt. Hier kun je de architectuur bewonderen en meer leren over de religieuze geschiedenis van Tübingen.

Zo werkt de speurtocht in Tübingen

Om de speurtocht in Tübingen te starten, heb je alleen een smartphone en onze app nodig. Bij het startpunt log je in en kies je een spelleider die je met GPS-navigatie door de stad leidt. Elk lid van je team krijgt een speciale rol, zoals natuurliefhebber, trivia-koning of fotograaf. Deze rollen brengen extra taken met zich mee, die je speurtocht nog spannender maken. De opdrachten zijn zo ontworpen dat je ze in willekeurige volgorde kunt aanpakken en daarbij steeds meer over Tübingen te weten komt.

Geschiedenis van dichtbij beleven tijdens de speurtocht in Tübingen

Tübingen is een stad met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Tijdens de speurtocht kom je langs talrijke historische plekken en leer je spannende anekdotes en feiten over de stadsgeschiedenis. Zo kun je bijvoorbeeld meer te weten komen over het Evangelische Stift Tübingen, een belangrijke onderwijsinstelling die vele bekende persoonlijkheden heeft voortgebracht. De speurtocht biedt je de kans om de stad op een leuke en interactieve manier te leren kennen.

De speurtocht in Tübingen: Een onvergetelijke ervaring

De speurtocht in Tübingen is niet alleen een avontuur voor toeristen, maar ook voor inwoners die hun stad vanuit een nieuw perspectief willen ontdekken. Met elke opgeloste opdracht verzamel je punten en kun je jezelf vereeuwigen in onze ranglijst. Misschien breek je wel het record! De speurtocht biedt je de perfecte gelegenheid om Tübingen op een speelse manier te verkennen en daarbij onvergetelijke herinneringen op te doen.

Boek nu je speurtocht in Tübingen en beleef de stad op een geheel nieuwe manier. Duik in de geschiedenis, ontdek de bezienswaardigheden en geniet van de tijd met je team. Tübingen wacht erop om door jou ontdekt te worden!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Startpunt/Doel Holzmarkt 2
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 4.6 km
 Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum jederzeit
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Tübingen
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Tübingen
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Tübingen speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Tübingen
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Tübingen
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Tübingen
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Tübingen
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Tübingen. Met de myCityHunt teamevenementen in Tübingen hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Tübingen maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Speurtocht Tübingen

Speurtocht Tübingen

Verken Tübingen met een myCityHunt speurtocht! Los uitdagende puzzels op, bezoek bezienswaardigheden en ervaar de stad op een unieke manier!

Een speurtocht van myCityHunt in Tübingen neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Tübingen met haar 58.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Tübingen. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Tübingen zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Tübingen?

Met myCityHunt wordt Tübingen jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Tübingen. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Tübingen. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Tübingen?

De prijs voor een speurtocht in Tübingen is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Tübingen kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Tübingen kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum