TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Verona

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Scavenger Hunt Verona

+ Meer - Minder

Verona, de stad van liefde en legenden, nodigt jullie uit voor een spannende speurtocht die jullie meeneemt op een onvergetelijke reis door haar historische straten en pleinen. Begin jullie avontuur op het schilderachtige Piazza dei Signori en laat je betoveren door de charme van Verona terwijl je raadsels oplost en uitdagingen aangaat. De speurtocht in Verona is de perfecte manier om deze betoverende stad op een geheel nieuwe en boeiende manier te ontdekken.

Een onvergetelijk avontuur: Speurtocht in Verona

Tijdens de speurtocht in Verona zullen jullie de stad vanuit een nieuw perspectief beleven. Begin jullie reis op de Piazza dei Signori, een plein vol geschiedenis en architectonische pracht. Van daaruit leidt de speurtocht jullie naar enkele van de bekendste en indrukwekkendste bezienswaardigheden van Verona. Bewonder de majestueuze Arena di Verona, een antiek amfitheater dat tot de best bewaarde ter wereld behoort. Ook de indrukwekkende burcht Castelvecchio met haar schilderachtige brug zal deel uitmaken van jullie route. Laat je inspireren door deze historische plekken en duik diep in het rijke verleden van Verona.

Speurtocht in Verona: Ontdek de Piazza Bra

Jullie speurtocht in Verona brengt jullie ook naar het levendige Piazza Bra, het grootste plein van de stad. Hier kunnen jullie de sfeer opsnuiven en de indrukwekkende architectuur bewonderen terwijl jullie lastige raadsels oplossen. De Piazza Bra is een centrale ontmoetingsplek voor zowel locals als bezoekers en biedt jullie een kijkje in het bruisende leven van Verona. Grijp de kans om jullie teamvaardigheden te testen en samen de uitdagingen aan te gaan die op deze historische plek op jullie wachten.

Historische schatten bij de speurtocht in Verona

Een ander hoogtepunt van de speurtocht in Verona is de Piazza delle Erbe, een plein dat alles heeft gezien, van antieke Romeinse markten tot middeleeuwse paleizen. Hier kunnen jullie de indrukwekkende fresco's en standbeelden bewonderen terwijl jullie de raadsels oplossen. De Piazza delle Erbe is een waar juweel van Verona en biedt jullie de mogelijkheid om in de rijke geschiedenis van de stad te duiken. Elke stap op dit plein vertelt een verhaal, en jullie speurtocht zal jullie helpen deze verhalen te ontdekken en te beleven.

Teamwerk en plezier bij de speurtocht

De speurtocht in Verona is niet alleen een ontdekkingsreis, maar ook een teamavontuur. Samen met jullie vrienden of familieleden zullen jullie verschillende rollen aannemen en jullie sterke punten inzetten om de uitdagingen te overwinnen. Of je nu een natuurliefhebber, trivia-koning of fotograaf bent – iedereen heeft een belangrijke taak die bijdraagt aan het succes van de speurtocht. Deze speurtocht is een geweldige manier om jullie teamwerk te versterken en tegelijkertijd de schoonheid en geschiedenis van Verona te verkennen.

Een uniek belevenis: Speurtocht in Verona

De speurtocht in Verona biedt jullie de mogelijkheid om de stad op een interactieve en vermakelijke manier te ontdekken. Jullie zullen niet alleen de beroemde bezienswaardigheden zoals de Arena di Verona, Castelvecchio en de Piazza delle Erbe bezoeken, maar ook verborgen schatten en minder bekende hoekjes van de stad leren kennen. Elke opgeloste opdracht brengt jullie dichter bij het hart van Verona en laat jullie de stad met nieuwe ogen zien. Aan het einde van de speurtocht zullen jullie niet alleen onvergetelijke herinneringen hebben verzameld, maar ook een dieper begrip van de geschiedenis en cultuur van Verona hebben gekregen.

Nu tickets boeken en de speurtocht in Verona starten

Zin in een avontuur dat jullie door de fascinerende stad Verona leidt? Boek dan nu jullie tickets voor de speurtocht in Verona en begin aan een onvergetelijke ervaring. Ontdek de historische pleinen, indrukwekkende bouwwerken en verborgen geheimen van deze betoverende stad. De speurtocht in Verona is de perfecte manier om samen met vrienden of familie de stad te verkennen en daarbij volop plezier te hebben. Waar wachten jullie nog op? Jullie avontuur in Verona begint nu!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Startpunt/Doel Piazza dei Signori
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.6 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum every day
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Verona
DeWinnaars 1.440 Punten
Teambride 1.410 Punten
Izzy 1.140 Punten
Mirjam 1.120 Punten
DeSpeurmeisjes 1.070 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Verona
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Verona speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Verona
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Verona
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Verona
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Verona
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Verona. Met de myCityHunt teamevenementen in Verona hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Verona maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Speurtocht Verona

Speurtocht Verona

Ontdek Verona met een spannende myCityHunt speurtocht! Los puzzels op, bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden en ervaar de stad op een unieke manier!

Een speurtocht van myCityHunt in Verona neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Verona met haar 86.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Verona. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Verona zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Verona?

Met myCityHunt wordt Verona jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Verona. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Verona. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Verona?

De prijs voor een speurtocht in Verona is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Verona kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Verona kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum