TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Osnabrück

4,4 (14)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Schnitzeljagd Osnabrück

14 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.4 uit 5 sterren
+ Meer - Minder

Klaar voor een avontuur in Osnabrück? Onze speurtocht in Osnabrück neemt je mee op een spannende reis door deze historische stad. Laat je betoveren door de charmante straatjes en indrukwekkende gebouwen terwijl je lastige raadsels oplost en uitdagende opdrachten voltooit. Of je nu een lokale bewoner bent of een bezoeker, deze speurtocht zal je Osnabrück vanuit een heel nieuw perspectief laten zien!

Speurtocht in Osnabrück: Ontdek de stad op een nieuwe manier

Osnabrück, de vredesstad, staat bekend om zijn rijke geschiedenis en culturele schatten. Tijdens onze speurtocht in Osnabrück bezoek je enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad en los je spannende opdrachten op. Begin je avontuur bij het historische stadhuis van Osnabrück, een indrukwekkend gebouw dat een centrale rol speelt in de geschiedenis van de stad. Van hieruit ga je verder naar andere fascinerende plekken die je zullen boeien.

In de voetsporen van de geschiedenis: Speurtocht door Osnabrück

De speurtocht in Osnabrück leidt je naar belangrijke historische locaties. Je zult de imposante Dom St. Peter bewonderen, die al eeuwenlang het stadsbeeld bepaalt. Vervolgens ga je naar de St. Marienkerk, waarvan de gotische architectuur en indrukwekkende gevel je zullen verbazen. Deze plekken zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook rijk aan geschiedenis en verhalen die je tijdens de speurtocht zult ontdekken.

Interactieve speurtocht in Osnabrück: Zo werkt het

Om deel te nemen aan de speurtocht in Osnabrück, moet je eerst tickets kopen in onze online winkel. Na aankoop ontvang je de toegangscodes voor onze app, die je door de stad zal leiden. Op het startpunt log je in en kies je een spelleider die het team met de smartphone en GPS-navigatie door Osnabrück leidt. Iedereen krijgt een speciale rol, zoals natuurliefhebber, trivia-koning of fotograaf, en voltooit bijbehorende bonusopdrachten.

Ontdek de bezienswaardigheden tijdens de speurtocht in Osnabrück

Tijdens de speurtocht in Osnabrück kom je langs veel belangrijke bezienswaardigheden. Een hoogtepunt is de Kunsthalle Osnabrück, die indruk maakt met zijn moderne architectuur en wisselende tentoonstellingen. Ook het Theater Osnabrück, een cultureel knooppunt van de stad, zal deel uitmaken van je route. Deze en andere plekken bieden je de kans om Osnabrück op een speelse en interactieve manier te leren kennen.

Wedstrijd en teamgeest: De speurtocht in Osnabrück

De speurtocht in Osnabrück is niet alleen een ontdekkingstocht, maar ook een kleine wedstrijd. Met elke opgeloste opdracht verzamel je punten en kun je jezelf meten met andere teams die deze uitdaging al hebben aangenomen. Misschien lukt het je zelfs om de highscore te breken en een plaats in onze ranglijst te veroveren. Teamgeest en samenwerking zijn hier nodig om de beste resultaten te behalen.

Geschiedenis en cultuur van dichtbij beleven tijdens de speurtocht in Osnabrück

Osnabrück heeft een bewogen geschiedenis die je tijdens de speurtocht van dichtbij kunt beleven. Je komt langs historische plekken en leert interessante feiten over de ontwikkeling van de stad. Anekdotes en legendes die rond Osnabrück bestaan, zijn in de opdrachten verwerkt en maken de speurtocht tot een vermakelijke en leerzame ervaring. Zo leer je niet alleen de bezienswaardigheden kennen, maar ook de geschiedenis van de stad op een spannende manier.

Boek je tickets en start de speurtocht in Osnabrück

Een bezoek aan Osnabrück wordt door onze speurtocht een onvergetelijke ervaring. Je zult de historische gebouwen en culturele hoogtepunten van de stad op een ongedwongen en interactieve manier ontdekken. Duik diep in de geschiedenis van Osnabrück, los spannende raadsels en uitdagingen op en beleef de stad vanuit een nieuw perspectief. Boek nu je tickets en start je speurtocht in Osnabrück – het avontuur wacht op je!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Startpunt/Doel Bistum Osnabrück
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 2.3 km
 Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum jederzeit
 Beoordeling 4,4/5 (14)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Osnabrück
Unglaublichen 2.200 Punten
DieHaribos 2.100 Punten
One 1.970 Punten
Rubarthmädels 1.430 Punten
EmsFriesen 1.110 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Osnabrück
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Osnabrück speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Osnabrück
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Osnabrück
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Osnabrück
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Osnabrück
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Osnabrück. Met de myCityHunt teamevenementen in Osnabrück hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Osnabrück maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Speurtocht Osnabrück

Speurtocht Osnabrück

Verken Osnabrück met een boeiende myCityHunt speurtocht! Los uitdagende puzzels op, bezoek bezienswaardigheden en ontdek de stad op een nieuwe manier!

Een speurtocht van myCityHunt in Osnabrück neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Osnabrück met haar 156.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Osnabrück. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Osnabrück zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Osnabrück?

Met myCityHunt wordt Osnabrück jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Osnabrück. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Osnabrück. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Osnabrück?

De prijs voor een speurtocht in Osnabrück is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Osnabrück kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Osnabrück kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum