TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Oldenburg

4,1 (42)
slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Scavenger Hunt Oldenburg

42 Klanten hebben deze tour beoordeeld: 4.1 uit 5 sterren
+ Meer - Minder

Welkom bij een spannende speurtocht in Oldenburg! Begin jullie avontuur op de historische Rathausmarkt, direct naast de imposante St. Lambertkirche. Hier begint jullie ontdekkingsreis door een stad vol geschiedenis en cultuur. Laat je meeslepen door de raadsels en uitdagingen terwijl je de mooiste plekjes van Oldenburg verkent. Pak je nieuwsgierigheid in en duik in een ervaring die je niet snel zult vergeten!

De speurtocht in Oldenburg begint: Een avontuur door de stad

De speurtocht in Oldenburg leidt je langs enkele van de bekendste bezienswaardigheden van de stad. Je route brengt je naar het prachtige Schloss Oldenburg, waarvan de indrukwekkende architectuur en historische betekenis je versteld zullen doen staan. Vervolgens ga je naar het Oldenburgische Staatstheater, een cultureel juweel dat de stad al decennia lang siert. Hier kun je de sfeer van de stad in je opnemen terwijl je spannende raadsels oplost.

Zo werkt de speurtocht in Oldenburg

Om de speurtocht in Oldenburg te starten, heb je alleen een smartphone en onze app nodig. Op de Rathausmarkt log je in op het spel en kies je een spelleider die je door de stad zal leiden. Iedereen neemt een specifieke rol op zich, of je nu een natuurliefhebber, een trivia-koning of een fotograaf bent. Deze rollen brengen extra taken met zich mee die je moet volbrengen. De speurtocht geeft je de vrijheid om de volgorde van de stations zelf te bepalen, zodat je Oldenburg op je eigen manier kunt ontdekken.

Geschiedenis en cultuur van dichtbij ervaren tijdens de speurtocht in Oldenburg

Tijdens de speurtocht in Oldenburg bewonder je niet alleen de bezienswaardigheden, maar duik je ook diep in de geschiedenis van de stad. Bezoek het indrukwekkende Prinzenpalais en leer meer over de historische gebeurtenissen die Oldenburg hebben gevormd. De taken en raadsels zijn zo ontworpen dat je interessante feiten en anekdotes over de stad en haar verleden leert kennen. Je zult verbaasd zijn hoeveel er te ontdekken valt!

Ontdek de bezienswaardigheden tijdens de speurtocht in Oldenburg

De speurtocht in Oldenburg brengt je ook naar het Elisabeth-Anna-Palais, een ander hoogtepunt van de stad. Hier kun je de prachtige architectuur bewonderen en tegelijkertijd lastige raadsels oplossen. De taken zijn zo ontworpen dat je niet alleen de bekende plekken, maar ook verborgen schatten van Oldenburg ontdekt. Je zult een dieper begrip van de stad en haar geschiedenis ontwikkelen en daarbij veel plezier hebben.

Afsluiting van de speurtocht in Oldenburg: Een onvergetelijke ervaring

Na de speurtocht in Oldenburg zul je de stad met heel andere ogen bekijken. De verzamelde punten en voltooide taken laten je op onze ranglijst verschijnen – misschien breek je zelfs het record! Deze speurtocht is niet alleen een wedstrijd, maar ook een geweldige kans om Oldenburg op een interactieve en vermakelijke manier te leren kennen. Boek nu je speurtocht en beleef een avontuur dat je nog lang zal bijblijven!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Startpunt/Doel Markt 17
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.7 km
 Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum every day
 Beoordeling 4,1/5 (42)
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Oldenburg
MarioSkat 2.770 Punten
DieFünf 2.670 Punten
Sonnenschein 2.400 Punten
Sachsen 2.300 Punten
Inseldetektive 2.170 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Oldenburg
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Oldenburg speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Oldenburg
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Oldenburg
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Oldenburg
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Oldenburg
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Oldenburg. Met de myCityHunt teamevenementen in Oldenburg hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Oldenburg maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Speurtocht Oldenburg

Speurtocht Oldenburg

Beleef een spannende myCityHunt speurtocht in Oldenburg! Ontdek bezienswaardigheden, los raadsels op en duik in de geschiedenis van de stad!

Een speurtocht van myCityHunt in Oldenburg neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Oldenburg met haar 160.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Oldenburg. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Oldenburg zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Oldenburg?

Met myCityHunt wordt Oldenburg jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Oldenburg. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Oldenburg. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Oldenburg?

De prijs voor een speurtocht in Oldenburg is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Oldenburg kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Oldenburg kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum