TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Santiago de Compostella

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Gymkana Santiago de Compostela

+ Meer - Minder

Ontdek de betoverende sfeer van het historische Santiago de Compostela, een stad die al eeuwenlang pelgrims en avonturiers uit de verste hoeken van de wereld aantrekt. Een speurtocht door Santiago de Compostela brengt jullie niet alleen dichter bij de prachtige kathedraal en haar verborgen juweeltjes, maar leidt ook naar hoekjes die zelfs voor sommige locals nog een raadsel zijn. Ga mee op een ontdekkingstocht waar geschiedenis en moderniteit elkaar ontmoeten en op een speelse manier aan jullie onthuld worden.

Start jullie speurtocht in Santiago de Compostela op het Obradoiro-plein

Het kloppende hart van de stad, het Obradoiro-plein, is de ideale plek om jullie speurtocht te beginnen. Met de indrukwekkende kathedraal als achtergrond, lossen jullie de eerste puzzels op die jullie onderdompelen in de legendes en verhalen van deze historische plek. Terwijl jullie de gevels en standbeelden verkennen, worden jullie niet alleen toeschouwers van de architectuur, maar ook deelnemers aan de geschiedenis die in elke steen is vastgelegd.

De speurtocht voert jullie door het historische centrum

Tijdens de speurtocht in Santiago de Compostela maken jullie een sprong terug in de tijd terwijl jullie door de smalle straatjes van het historische centrum wandelen. Waar middeleeuwse gebouwen schouder aan schouder staan met moderne cafés, ontdekken jullie de ziel van de stad. Elke aanwijzing is een stukje van de puzzel die Santiago de Compostela vormt. Houd je ogen open voor de verborgen aanwijzingen bij de Mercado de Abastos, de op één na grootste markt van Spanje, waar de lokale cultuur bruist en op jullie wacht.

De rol van de pelgrim tijdens de speurtocht in Santiago de Compostela

Gedurende de speurtocht in Santiago de Compostela nemen jullie de rol aan van moderne pelgrims, op zoek naar niet alleen spirituele verlichting maar ook plezier en avontuur. Jullie taken leiden naar plekken zoals het Hostal dos Reis Católicos, ooit een pelgrimshospitaal en nu een luxueus hotel. Hier kunnen jullie in de voetsporen treden van koningen en geheimen ontrafelen die verborgen liggen in de prachtige zalen en gangen.

Ontdek het cultureel centrum CGAC tijdens de speurtocht

Een speurtocht in Santiago de Compostela is niet compleet zonder een bezoek aan het CGAC, het Centro Galego de Arte Contemporánea. Hier wordt de moderne kant van de stad zichtbaar, en verandert jullie speurtocht in een stedelijke ontdekkingstocht waarbij jullie creativiteit op de proef wordt gesteld. Elk kunstwerk stelt een vraag; elk detail kan de sleutel zijn tot de volgende fase van jullie avontuur.

De speurtocht in Santiago de Compostela eindigt met een verrassing

Aan het einde van jullie speurtocht in Santiago de Compostela staat er een verrassing op jullie te wachten die de reis onvergetelijk zal maken. Misschien is het wel het adembenemende uitzicht vanaf het dakterras van de kathedraal of een onverwacht detail in de Rúa do Franco, de straat bekend om zijn gastronomie, waar jullie smaakpapillen uitgedaagd kunnen worden. Wat het ook is, één ding is zeker: de speurtocht in Santiago de Compostela zal jullie bijblijven en jullie altijd doen glimlachen als jullie terugdenken aan de verborgen schatten en de gedeelde ervaringen.

Boek nu en start jullie speurtocht in Santiago de Compostela

Zijn jullie klaar om Santiago de Compostela op een unieke en interactieve manier te verkennen? Wacht dan niet langer en boek jullie speurtocht in Santiago de Compostela. Duik in een wereld vol mysteries en schoonheid, leer de stad van een andere kant kennen en creëer herinneringen die jullie als team voor altijd zullen delen. Laat het avontuur beginnen!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Startpunt/Doel Praza do Obradoiro
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.4 km
 Taal Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum todos los días
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw
Highscore in Santiago de Compostella
DeWinnaars 1.440 Punten
Teambride 1.410 Punten
Izzy 1.140 Punten
Mirjam 1.120 Punten
DeSpeurmeisjes 1.070 Punten

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Santiago de Compostella
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Santiago de Compostella speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Santiago de Compostella
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Santiago de Compostella
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Santiago de Compostella
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Santiago de Compostella
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Santiago de Compostella. Met de myCityHunt teamevenementen in Santiago de Compostella hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Santiago de Compostella maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Speurtocht Santiago de Compostella

Speurtocht Santiago de Compostella

Ontdek Santiago de Compostella op een unieke manier met een myCityHunt speurtocht. Los uitdagende puzzels op en vind de verborgen juweeltjes van de stad!

Een speurtocht van myCityHunt in Santiago de Compostella neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Santiago de Compostella met haar 96.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Santiago de Compostella. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Santiago de Compostella zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Santiago de Compostella?

Met myCityHunt wordt Santiago de Compostella jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Santiago de Compostella. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Santiago de Compostella. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Santiago de Compostella?

De prijs voor een speurtocht in Santiago de Compostella is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Santiago de Compostella kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Santiago de Compostella kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum