TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Schaffhausen

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Scavenger Hunt Schaffhausen

+ Meer - Minder

Schaffhausen verwelkomt jullie met een unieke speurtocht, waarbij je de stad op een spannende en vermakelijke manier kunt ontdekken. Deze stadsspeurtocht leidt je door de schilderachtige straatjes en langs de indrukwekkendste bezienswaardigheden van de stad. Daarbij krijg je de kans om Schaffhausen vanuit een heel nieuw perspectief te leren kennen en samen met je team raadsels op te lossen en uitdagingen te overwinnen.

Speurtocht in Schaffhausen: Ontdek de stad op speelse wijze

Jullie speurtocht in Schaffhausen begint bij het station, het centrale knooppunt van de stad. Van daaruit start je je tour en ga je op weg naar de bekendste en mooiste plekken. Een hoogtepunt van je route is de Munot, het imposante fort dat hoog boven de stad uittorent en je een adembenemend uitzicht over Schaffhausen en de Rijn biedt. Onderweg ontdek je spannende details over de geschiedenis van dit indrukwekkende bouwwerk.

Geschiedenis en cultuur beleven tijdens de speurtocht in Schaffhausen

Een ander hoogtepunt van de speurtocht in Schaffhausen is de Münster Schaffhausen. Deze historische kerk is een van de belangrijkste gebouwen van de stad en imponeert met zijn architectuur en lange geschiedenis. Terwijl je de opdrachten uitvoert, kom je interessante feiten te weten over de Münster en zijn betekenis voor Schaffhausen. Laat je betoveren door de sfeer van deze bijzondere plek en duik diep in de geschiedenis van de stad.

Ontdek de bezienswaardigheden van Schaffhausen tijdens de speurtocht

Natuurlijk mag ook de Schwabentor niet ontbreken tijdens je speurtocht in Schaffhausen. Deze historische stadspoort is een van de symbolen van de stad en een populaire ontmoetingsplek voor zowel inwoners als bezoekers. Terwijl je de uitdagingen aangaat die rondom de Schwabentor op je wachten, leer je meer over de geschiedenis van dit bouwwerk en zijn rol in de stadsgeschiedenis. Grijp de kans om deze bijzondere plek van dichtbij te bekijken.

Spannende opdrachten en teamwork tijdens de speurtocht in Schaffhausen

Tijdens de speurtocht in Schaffhausen ontdek je niet alleen de beroemde bezienswaardigheden, maar ook verborgen schatten en minder bekende hoekjes van de stad. Met elke opgeloste opdracht verzamel je punten en kun je jezelf meten met andere teams op het klassement. De speurtocht is een geweldige manier om Schaffhausen op speelse wijze te verkennen en je kennis over de stad te vergroten. Iedereen in je team kan een speciale rol op zich nemen, of het nu als natuurliefhebber, quizmaster of fotograaf is. Zo wordt de speurtocht een gezamenlijke ervaring waarbij iedereen zijn sterke punten kan laten zien.

Tickets boeken en speurtocht in Schaffhausen starten

De speurtocht in Schaffhausen is de perfecte gelegenheid om de stad op een ongedwongen en vermakelijke manier te ontdekken. Boek nu je tickets en begin aan je avontuur. Of je Schaffhausen nu voor het eerst bezoekt of de stad al kent – deze speurtocht zal je nieuwe inzichten en onvergetelijke ervaringen bieden. Maak je klaar voor een spannende tour door Schaffhausen en ontdek de stad van een geheel nieuwe kant!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Startpunt/Doel Bahnhof
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 1.9 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum every day
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Tickets Schaffhausen
Binnenkort beschikbaar

Koop cadeaubonnen

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Schaffhausen
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Schaffhausen speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Schaffhausen
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Schaffhausen
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Schaffhausen
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Schaffhausen
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Schaffhausen. Met de myCityHunt teamevenementen in Schaffhausen hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Schaffhausen maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Speurtocht Schaffhausen

Speurtocht Schaffhausen

Ontdek Schaffhausen met een myCityHunt speurtocht! Los uitdagende puzzels op, bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden en beleef de stad op een speelse manier.

Een speurtocht van myCityHunt in Schaffhausen neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Schaffhausen met haar 35.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Schaffhausen. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Schaffhausen zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Schaffhausen?

Met myCityHunt wordt Schaffhausen jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Schaffhausen. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Schaffhausen. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Schaffhausen?

De prijs voor een speurtocht in Schaffhausen is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Schaffhausen kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Schaffhausen kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum