TICKETS
BOEK HIER!
per persoon
€ 12,99
Tickets
Tickets
myCityHunt - De speurtocht voor je smartphone

Speurtocht Sankt Gallen

slechts
€ 12,99
p.p.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Scavenger Hunt St. Gallen

+ Meer - Minder

Klaar voor een onvergetelijk avontuur? De speurtocht in Sankt Gallen begint op het Rode Plein en neemt je mee op een spannende reis door deze fascinerende stad in Zwitserland. Ontdek Sankt Gallen op een geheel nieuwe manier en laat je betoveren door de historische en culturele schatten die je tijdens deze tour tegenkomt. Pak je nieuwsgierigheid in en maak je klaar om de stad vanuit een unieke invalshoek te ervaren!

De speurtocht in Sankt Gallen: Jouw avontuur begint

Het avontuur begint op het Rode Plein, het bruisende hart van Sankt Gallen. Vanaf hier start je speurtocht in Sankt Gallen, die je naar enkele van de meest bekende en bezienswaardige plekken van de stad zal leiden. Onderweg ontdek je de majestueuze Stiftskirche Sankt Gallen, een UNESCO-werelderfgoed dat indruk maakt met zijn indrukwekkende architectuur en geschiedenis. Laat je inspireren door de schoonheid van deze plek en verzamel waardevolle aanwijzingen voor je speurtocht.

Ontdek historische schatten tijdens de speurtocht

De volgende stop is de Fürstabdij Sankt Gallen, een ander hoogtepunt van je speurtocht in Sankt Gallen. Deze historische locatie is een echt juweeltje en biedt je de kans om diep in de geschiedenis van de stad te duiken. Terwijl je de buitenkant van de abdij bewondert, kun je spannende raadsels oplossen en interessante feiten over de betekenis ervan te weten komen. De speurtocht in Sankt Gallen brengt geschiedenis tot leven op een leuke en boeiende manier!

Kunst en cultuur beleven tijdens de speurtocht

Een ander hoogtepunt van je tour is een bezoek aan het Kunstmuseum Sankt Gallen. Hoewel je het museum zelf niet betreedt, kun je de indrukwekkende architectuur en de kunstwerken in de buitenruimte bewonderen. Hier wachten creatieve opdrachten en uitdagende raadsels die je hersenen aan het werk zetten. De speurtocht in Sankt Gallen brengt je op een speelse manier dichter bij de kunst en cultuur van de stad.

Spannende uitdagingen tijdens de speurtocht in Sankt Gallen

Natuurlijk mag een uitstapje naar de Broderbrunnen niet ontbreken. Deze prachtige fontein is een ander hoogtepunt van je speurtocht in Sankt Gallen. Hier kun je niet alleen de kunstzinnige details van de fontein bewonderen, maar ook spannende opdrachten oplossen die je verder op je tour helpen. De speurtocht in Sankt Gallen biedt de perfecte mix van plezier, kennis en avontuur!

Hoe werkt de speurtocht in Sankt Gallen?

Om deel te nemen aan de speurtocht in Sankt Gallen heb je alleen een smartphone en de myCityHunt-app nodig. Log in op het Rode Plein en kies je spelleider, die je met GPS-navigatie door de stad leidt. Iedereen in je team krijgt een speciale rol, zoals natuurliefhebber, trivia-koning of fotograaf. Deze rollen brengen extra taken met zich mee die je samen moet volbrengen. Zo wordt de speurtocht in Sankt Gallen een interactief en onvergetelijk avontuur voor alle deelnemers.

Jouw speurtocht in Sankt Gallen: Een onvergetelijke ervaring

De speurtocht in Sankt Gallen is niet alleen een avontuur, maar ook een kleine competitie. Met elke opgeloste taak verzamel je punten en kun je jezelf meten met andere teams die ook aan de speurtocht hebben deelgenomen. Misschien slaag je erin om de hoogste score te behalen en een plek in onze ranglijst te veroveren. De speurtocht in Sankt Gallen is de perfecte gelegenheid om de stad vanuit een nieuw perspectief te leren kennen en daarbij veel plezier te hebben.

Nu tickets boeken en de speurtocht in Sankt Gallen starten

Een bezoek aan Sankt Gallen wordt met onze speurtocht een onvergetelijke ervaring. Ontdek de historische en culturele schatten van de stad, los spannende raadsels op en verzamel onvergetelijke herinneringen. Boek nu je tickets en start je speurtocht in Sankt Gallen. Duik in de geschiedenis, kunst en cultuur van deze fascinerende stad en beleef een avontuur dat je nog lang zal bijblijven!

Stad gerelateerd
Moeilijkheidsgraad
Actie
Voor kinderen
Startpunt/Doel Roter Platz
 Duur ca. 3 uur.
 Route ca. 3.6 km
 Taal Taal
 Geschikt voor > 8 jaar
 Datum every day
 Prijs p.p. € 12,99 incl. btw

Hoe kunnen we spelen?

Hoe start je jouw persoonlijke stadsavontuur Sankt Gallen
1. Boeken
In onze Ticketshop je kunt tickets voor groepen van 2 tot 33 deelnemers boeken. Deze zijn 6 maanden geldig.
2. Inwisselen
Door jouw ticketcode in te voeren, kun jij via onze app jouw Sankt Gallen speurtocht op jouw gewenste datum starten.
3. Ontdekken
Samen ga je op jacht naar lastige puzzels, schiet je foto's en beheer je teamtaken.
4. Winnen
Tijdens de jacht verzamel je punten, die uiteindelijk jouw plaats in de highscores bepalen.

Wat gebeurt er tijdens de tour?

Je puzzelt jezelf stap-voor-stap door de stad
Een video van onze digitale speurtocht - zie myCityHunt in actie!

Volg een myCityHunt speurteam op hun tour door de stad in onze trailer en kom meer te weten over hoe een myCityHunt tour werkt.

Digitale speurtocht Sankt Gallen
Vind locaties
Met behulp van gps-navigatie leidt onze gebruiksvriendelijke app je naar de bezienswaardigheden van je tour.
Digitale speurtocht Sankt Gallen
Los raadsels op
Als je eenmaal op een locatie bent aangekomen, leggen wij je een raadsel voor.
Digitale speurtocht Sankt Gallen
Meester uitdagingen
Tijdens de tour sturen we uitdagingen naar de telefoons van alle geregistreerde spelers.
Digitale speurtocht Sankt Gallen
Punten verzamelen
Voor elke succesvol beheerde taak en uitdaging belonen we je met punten.

Tours voor zakelijke klanten

Op basis van jarenlange ervaring kennen wij de speciale vereisten, die zich voordoen bij het plannen van een teamevenement in Sankt Gallen. Met de myCityHunt teamevenementen in Sankt Gallen hebben we daarom speciaal voor zakelijke klanten een pakket ontwikkeld. Dit breidt onze beproefde tochten uit met een aantal voordelen die onze speurtochten tot het perfecte teambuilding-evenement in Sankt Gallen maken.

  • Ondersteuning via de chat van een gids van myCityHunt
  • Gedeelde afbeeldingengalerij en highscore
  • Deelname-oorkonde met teamfoto & teamnaam (als PDF)
  • Onderling verbonden via teamchat
  • Gratis omboeken (tot 7 dagen voor het evenement)
  • Betaling met creditcard of PayPal
  • BTW-factuur
Speurtocht Sankt Gallen

Speurtocht Sankt Gallen

Ontdek Sankt Gallen met een myCityHunt speurtocht! Los uitdagende puzzels op, bezoek bezienswaardigheden en beleef de stad vanuit een nieuw perspectief!

Een speurtocht van myCityHunt in Sankt Gallen neemt je mee naar de mooiste plekjes van de stad en laat je op een onderhoudende manier kennismaken met Sankt Gallen met haar 74.000 inwoners en haar historische, culturele en architectonische hoogtepunten. Op de verschillende locaties van de speurtocht los je lastige raadsels op. Bepaal het juiste antwoord om punten te kunnen verzamelen! In de loop van de stadsrally puzzel je je een weg door Sankt Gallen. Onderweg sturen wij je via sms leuke speciale taken zoals foto- of actie-uitdagingen, die creativiteit en teamwerk vereisen. Jouw stadstour door Sankt Gallen zal alle betrokkenen echt in vervoering brengen!

"Een geweldige manier om een stad te verkennen!"

Vanessa L.

Google Logo

"We hadden veel plezier tijdens onze speurtocht!"

Alejandro R.

Google Logo

"Creatieve taken, geweldige functies en een geweldige app!"

Stefan B.

Google Logo

"Geweldig uitje voor vrienden en familie!"

Thorsten K.

Google Logo

🔒 Hoe werkt de speurtocht in Sankt Gallen?

Met myCityHunt wordt Sankt Gallen jouw speelveld! Het enige dat jij nodig hebt, is een ticketcode en een mobiele telefoon met internetverbinding.

Op de gewenste datum verzamel je jouw team in Sankt Gallen. Dan begint de speurtocht: jouw gsm gidst jou en jouw team naar talloze bezienswaardigheden in Sankt Gallen. Eenmaal daar beantwoord je lastige vragen en los je raadsels op. Je verdient punten door deze taken correct op te lossen.

Maar dat is nog niet alles: alle geregistreerde spelers ontvangen tijdens de rally speciale taken, zoals foto-opdrachten of quizvragen. De speurtocht zal je belonen met veel geweldige dingen, die je daarna in een fotogalerij kunt bekijken.

Tijdens de tour kun je op elk moment een pauze nemen voor een ijsje of een drankje! Na ongeveer 3 uur geeft de topscorelijst informatie over jouw algemene rangschikking.

Meer informatie over het verloop van onze speurtocht vind je hier: https://www.mycityhunt.nl/hoe-werkt-het.

Wat kost een speurtocht in Sankt Gallen?

De prijs voor een speurtocht in Sankt Gallen is 12,99 € per persoon. In tegenstelling tot de prijsmodellen van andere aanbieders wordt bij myCityHunt de prijs per persoon in rekening gebracht. De totale prijs voor twee personen is bijvoorbeeld slechts 25,98 €, voor vijf personen 64,95 € enzovoort.

Tickets kunnen online in de ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

📆 Op welke data vindt de speurtocht plaats?

De speurtocht in Sankt Gallen kan op elk moment worden gespeeld! Als je een ticket hebt, kun je op een dag naar keuze, binnen de geldigheidsduur van 6 maanden, op elk moment spelen. Tickets voor de speurtochten in Sankt Gallen kunnen in de online ticketshop via https://www.mycityhunt.nl/tickets worden geboekt.

Meer gebruikelijke vragen
Wij ♥ stedelijke avonturen!Impressum